Utile

Pentru confortul si siguranta ta alege serviciile de automatizari porti

automatizari porti

Omul modern munceste tot mai mult, asa ca este normal sa isi doreasca in viata personala cat mai multa liniste, confort si siguranta. Fiecare secunda economisita este pretioasa in secolul vitezei in care traim. Asa ca au aparut solutii inovatoare pentru aproape orice detaliu din vietile noastre. O astfel de solutie este si cea a serviciilor de automatizari porti si usi.

automatizari porti

Ce inseamna sistemele de automatizari pentru porti si usi?

Aceste sisteme mai sus mentionate sunt cele care permit deschiderea portilor printr-o simpla apasare de buton de pe telecomanda. Ce poate fi mai placut si mai confortabil decat seara, cand la intoarcerea de la serviciu, nu mai trebuie sa cobori din masina sa deschizi usa? Mai ales acum, in sezonul rece, e confortabil sa deschizi poarta sau usa garajului din masina si sa cobori direct in garaj.

Sistemele de automatizari sunt alcatuite din o serie de componente care fac posibila deschiderea portii printr-o simpla apasare a unui buton:

motor, panou de comanda interior/exterior, fotocelule si lampa semnalizatoare, brate, videointerfon, telecomanda.

Chiar daca fiecare dintre componente are rolul sau bine determinat, motorul sistemului este esential, pentru ca el este cel care pune totul in miscare. De caracteristicile acestuia depinde rezistenta la intemperii(temperaturi extreme, in special, atat pozitive, cat si negative), greutatea pe care o poate sustine, distanta de la care poarta poate fi deschisa si timpul in care acest lucru se intampla.

 

Pe ce tipuri de porti pot fi aplicate sistemele de automatizare?

Sistemele de automatizari pot fi montate pe orice tip de porti, fie ca este vorba despre porti culisante, fie de unele batante. Indiferent de tipul de deschidere portile pot fi deschise gratie celor mai noi sisteme de automatizari porti.

Bineinteles ca sunt anumite conditii care trebuie indeplinite pentru ca mecanismul sa functioneze la parametrii normali si este important ca proprietarii sa stie aceste detalii. Spre exemplu, daca sistemul este aplicat pe o poarta culisanta este nevoie sa se asigure curatenia permanenta a sinei.

Nici materialul din care este confectionata o poarta nu este o piedica in obtinerea confortului. Usi din lemn, PVC sau fier forjat, oricare dintre ele este adaptabila si poate fi automatizata. Din nou, trebuie sa fii realist si sa accepti ca nu poti transforma o poarta veche, subreda intr-o poarta automata. Daca tot vrei sa investesti in confort pentru urmatoarele decenii, asigura-te ca intregul este de calitate, deci si poarta sa fie corespunzatoare. In plus, rezistenta sistemului la intemperii depinde, pe langa calitatea motorului si de modelul de poarta ales. Alege ceva cat mai simplu, care sa reziste la apa, nimic mai simplu.

 

Care sunt avantajele ale unui sistem de automatizari?

Din momentul in care vei opta pentru porti automate te vei bucura de o serie de avantaje si vei fi pe deplin convins ca ai luat cea mai inteleapta decizie.

  • Confort – vremea e urata, afara e frig si ploua sau ninge; tu si cumparaturile in brate. Iata momentele in care vei aprecia cu adevarat confortul pe care sistemele de automatizari porti ti-l ofera. Apesi un buton din masina si poarta se deschide.
  • Siguranta – tu inchizi si deschizi poarta, nu si intrusii
  • Economie de current electric

 

3 Comments

  1. Kamy camelia

    Chiar e un confort un aseamenea serviciu, numai apesi butonul si poarta sa deschis, ce e mai comod de atat?

  2. Nicolae Claudia

    Daca as sta la curte, cu siguranta mi-as pune o astfel de poarta. Apesi pe buton si se deschide..yupii

Leave a Reply