Diverse, Utile

Peripetii de vara, in Decembrie

Desi iarna asta nici nu a inceput in adevaratul sens al cuvantului, cele cateva zile mai racoroase ce au trecut, au reusit sa imi dea batai de cap, mai ceva decat dezapezitul masinii dimineata.

E adevarat, nu a fost foarte frig, dar cand temperaturile mai scazute de afara, se combina si cu lipsa caldurii in apartament, asigurarea confortului acasa, are nevoie de solutii alternative, iar o patura in plus, nu poate sa fie mereu raspunsul.

Asa ca, iata-ma in mijlocul lui Decembrie cu telecomanda de aparatul de aer conditionat in brate, cautand setarile de incalzire.

Problema intervine aici! Dupa doua zile in care am tot abuzat de functiile aparatului, se pare ca pana si lui i s-a parut dubioasa functionarea in miezul iernii ca m-am trezit cu o frumoasa dara de apa pe perete si o balta de dimensiuni considerabile pe parchet.

Pentru ca nu puteam sa il abandonez acum, desi intre timp cladura a revenit si ar fi putut sa intre din nou, linistit, in hibernare, am hotarat sa nu aman pana la vara reparatia. Asa ca, am pornit la vanatoare de service-uri pentru aparatele de aer conditionat, in aceasta perioada atipica.

Oferta este destul de variata, poate chiar mai variata decat ma asteptam, insa din recomandare, in recomandare am ajuns la Frigoexperts, o echipa foarte prompta care s-a deplast imediat la mine si a rezolvat problema. Din fericire nu a fost mare lucru, o simpla infundare a furtului de scurgere, care s-a rezolvat rapid si ieftin.

Una peste alta, experienta a fost chiar utila, pentru ca odata veniti pentru furtun, cei de la service au facut si o igienizare aparatului, proces foooarte important pentru sanatatea noastra, pe care oricum ar fi trebuit sa il fac in vara. Am fost foarte multumit de rapiditatea cu care s-au miscat acesti baieti si mai ales de preturile practicate pentru interventie.

2 Comments

  1. kamycamelia

    Sunt rare persoanele eficace si care au inca preturi rezonabile ptr acest fel de servicii, se vede ca ai avut noroc si ai dat peste o firma buna

  2. Nicolae Claudia

    Am sa imi notez aceasta firma..nu se stie niciodata

Leave a Reply