Utile

Piesele auto originale, mai importante ca niciodată

Calitatea și durabilitatea pieselor auto originale sunt elemente de necontestat. Acestea sunt testate, vin de pe o linie de producție cu standarde de calitate superioare, se potrivesc perfect modelului pentru care sunt create, pot fi înlocuite în service-uri autorizat, se gasesc mai greu, de obicei la reprezentanțe sau la magazinele care au contracte cu marii producători. Piesele auto originale oferă o siguranță mult mai mare la volan, se monteazăușor pentru că se potrivesc perfect in ansamblu și vin cu o garanție originalăde la producători.

Magazinul online StoAuto.ro vine în sprijinul dumneavoastră cu piese auto originale de schimb pentru a nu mai face drumuri căutându-le prin reprezentanțe sau prin alte locuri. Este mult mai ușor să dați comanda online, veți economisi și timp și bani și veți dispune foarte rapid de produsul dorit.StoAutoeste o firmă importatoare de piese auto și accesorii originale Volswagen, Audi, Seat și Skoda, cu sediul în București.

Pe site-ul lor, www.stoauto.ro, veți găsi următoarele categorii de produse: lichide (ulei de motor, ulei cutie automată, ulei cutie manuală, antigel, etc), baterii auto (Volkswagen – Audi), accesorii (huse roți, set antifurt, husă schimător, etc) lichidări de stoc și catalog piese auto. În ultima categorie, veți avea posibilitatea de a vă selecta marca, modelul și submodelul și apoi veți găsi alte subcategorii în care se încadrează piese auto precum: ambreiaj/piese, motor, sistem de frânare, etc. StoAuto deține în permanență pe stoc peste 1000 de repere și poate furniza alte 200.000 de repere la comandăîn 1-3 zile.

În categoria Lichidări de stoc veți găsi produse la reduceri semnificative, un element esențial în economia dumneavoastră. Produsele le adăugați în coș și apoi puteți continua sau finaliza comanda. Puteți finaliza comanda fără a vă crea un cont și vă puteți verifica produsul după seria de șasiu pentru a vedea compatibilitatea cu mașina dumneavoastră. Puteți alege din mai multe tipuri de livrare: prin curierat, ridicare de la sediu și livrare într-o oră, iar plata o puteți efectua la livrare, cu ordin de plată sau online cu cardul. Dacă aveți dubii în alegerea produselor puteți beneficia de consultanță.

Poţi găsi piese auto originale pe site cu uşurinţă după cod. Dacă facem o căutare după 03L130277S, vom descoperi un injector, iar acest lucru este valabil cu orice piesă, dacă îi ştii codul o poţi găsi foarte uşor pe Stoauto.ro.

StoAuto oferă beneficii și revânzătorilor și service-urilor ce vor să comercializeze piese auto. Aceștia vor beneficia de suport online și tehnic exclusiv, transport preferențial și de prețuri competitive. Alegând astfel de piese vei fi scutit de numeroase bătăi de cap. Piesa dorită o puteți comanda chiar dupa codul inscris în câmpul de căutare de pe StoAuto. Calitatea nu poate fi contestată in acest caz.

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Site-urile unde pot gasi piese auto originale imi sunt de mare ajutor.

Leave a Reply