Utile

Pleci in voiaj? Nu uita sa inchei si o asigurare de calatorie

Vrei sa te simti in siguranta atunci cand calatoresti in tara sau peste hotare? Nimic mai simplu! Incheie o asigurare de calatorie cu firma de asigurari Gothaer si beneficiezi de nenumarate avantaje. Atunci cand vrei sa fii sigur ca toate calatoriile tale vor fi mai placute, nu uita sa ai grija de tine si sa faci o asigurare medicala de calatorie. Ca sa te convingi si mai bine, iata care sunt variantele de asigurare si avantajele aduse de oricare dintre asigurarile medicale de calatorie online.

 

Pleci in voiaj? Nu uita sa inchei si o asigurare de calatorie

 

Alege tipul de asigurare de calatorie online care ti se potriveste

Gothaer, una dintre cele mai de incredere agentii de asigurare din Romania, are grija ca oferta de asigurari medicale de calatorie sa fie personalizate dupa nevoile fiecarui client care apeleaza la echipa Gothaer. Ca sa acopere cat mai mult din cerintele clientilor, Gothaer incheie asigurari medicale de calatorie la un pret foarte avantajos si care sa fie valabile in strainatate (Europa si Turcia, precum si peste tot in lume, inclusiv in SUA si Canada) si fara sa conteze daca mergi in interes de vacanta, shopping sau cu afaceri. Dintre cele mai importante tipuri de asigurari de calatorie pe care le poti incheia cu Gothaer, de mentionat este Asigurarea My Travel si care cuprinde: asistenta medicala de urgenta, care cuprinde consultatie si diagnosticare, tratament si medicatie, spitalizare, interventie chirurgicala, tratament dentar (in sublimita a 300 euro) si multe altele.
De asemenea, aveti mereu la dispozitie transport medical de urgenta, precum si repatriere medicala, daca trebuie sa schimbati locul de spitalizare si repatriere in caz de deces. In functie de bugetul pe care doriti sa il alocati, aveti patru variante de plata si de sume asigurate, incepand cu 5000 de euro si pana la 50 000 de euro.

Avantaje la incheierea unei asigurari de calatorie online

Asigurarea My Travel aduce numeroase beneficii celor care aleg sa o incheie cu firma de asigurari Gothaer. Dintre acestea, cele mai importante sunt: posibilitatea de a beneficia de asigurarea de calatorie online pana la varsta de 70 de ani, prelungirea valabilitatii politei de asigurare cand sunteti deja in strainatate, dar neaparat cu 5 zile inainte de expirarea politei precedente si fara sa te aflii sub tratament administrat. De asemenea, asigurarea medicala de calatorie se adreseaza unui numar mare de posibili si viitori asigurati, precum turisti, oameni de afaceri, soferi profesionisti, elevi, studenti, precum si persoanelor care lucreaza in strainatate, avand contract de munca la angajator. De asemenea, daca in timpul calatoriei urmeaza sa practici sporturi extreme, in scop recreativ, sau nu vrei sa intampini anumite neplaceri precum furtul bagajelor, distrugerea sau pierderea lor, poti sa adaugi toate aceste optiuni in polita de asigurare medicala de calatorie.
Atunci cand va hotarati sa incheiati o asigurare medicala de calatorie online, apelati la firma de asigurari Gothaer si bucurati-va de numeroasele avantaje pe care acestia vi le pun la dispozitie. Cu Gothaer, calatoriile sunt mai frumoase si mai placute.

Leave a Reply