Utile

Pompele de san si sterilizatoarele de biberoane, o idee buna pentru mamicile active!

Incredibil, dar adevarat: anumite dispozitive utile femeilor au fost create de barbati. Amuzant, nu-i asa? Vreti un exemplu? Ei bine, stiati ca pe lumea asta mai exista si pompe de san? Aceste aparate – foarte utile din punctul de vedere al mamicilor care vor sa-si stimuleze lactatia sau cele care vor sa-si extraga laptele cand nu sunt acasa, pentru a-si hrani mai tarziu bebelusul cu ceva bun, natural si sanatos, care intareste sistemul imunitar – au fost inventate in urma cu mai bine de un secol si jumatate de un barbat! Se numea O.H. Needham si pe data de 20 iunie 1854 i-a si fost acordat patentul cu numarul 11.135 de catre US Patent Office (echivalentul OSIM-ului de la noi).

Ce e drept, pompele de san in forma lor actuala au aparut de-abia prin 1923, fiind inventia unui alt american – Edward Lasker, de meserie inginer. Cu sau fara legatura cu faptul ca era si maestru international de sah (si campion de GO, pe deasupra!), Lasker a perfectionat pompele de san, care, de la el incoace, imita (daca putem spune asa) felul in care sug bebelusii. In plus, inventia inginerului-sahist putea extrage intreaga cantitate de lapte din sanul tinerelor mamici! Sa ne mai miram ca inventia sa a devenit din ce in ce mai populara, mai ales in randul mamicilor care au nascut prematur?

Puteti gasi si la noi, in magazine precum Bebecarucior.ro, astfel de dispozitive performante, cum ar fi, de exemplu, pompa de san electrica Kidscare KC103. Este un dispozitiv cu un design foarte reusit, care permite laptelui sa curga direct de la san in biberon (a carui capacitate este de 130 de mililitri) si imita perfect suptul bebelusului. Are afisaj LCD si un motor silentios, o cupa din silicon pentru masaj ce se muleaza perfect pe san pentru o utilizare corecta, iar datorita celor 15 niveluri de aspiratie si trei frecvente de stimulare, ofera o extractie eficienta. In plus, poate fi alimentata atat de la retea (220 volti, 50 – 60 de hertzi), cat si prin USB, adica… din calculator! O puteti deci folosi si in timpul lucrului! La Bebecarucior.ro mai puteti gasi si sterilizatoare biberoane, electrice sau microunde. Cu ajutorul acestor dispozitive, va veti asigura ca bebelusul dumneavoastra nu se imbolnaveste si se bucura de „bunatatile” pe care i le daruiti!

Leave a Reply