Utile

Premierrentacar.ro – best rent a car services!

Inchirierea unui autoturism poate sa va ofere extrem de multe avantaje in foarte multe situatii. Probabil cele mai intalnite situatii sunt: vacantele, evenimente importante precum o calatorie de afaceri sau defectarea autoturismului personal, moment in care cei patitii inchiriaza o alta masina pana in momentul in care reparatiile se vor finaliza.

Exista o multime de firme si companii care ofera servicii de inchirieri auto, dar acest lucru nu inseamna ca toate sunt si de incredere.

Calitatea unor astfel de servicii este extrem de importanta, fiind vorba despre autoturisme de care poate depinde viata ta la urma urmei si in consecinta este absolut necesar ca in momentul in care doresti sa inchiriezi o masina, sa apelezi la o firma 100% de incredere care ofera cele mai bune servicii atat din punctul de vedere al starii tehnice a autoturismului cat si din punctul de vedere al preturilor si conditiilor.

Seriozitate si profesionalism sunt principalele caracteristici ce recomanda Premierrentacar.ro, venind in intampinarea clientilor cu servicii de inalta calitate la preturi avantajoase si nu in ultimul rand, autovehicule foarte bine intretinute atat tehnic cat si estetic. In componenta parcului auto pe care acestia il detin, intra o multime de tipuri de autoturisme, atat brand-uri premium cat si brand-uri auto accesibile, autoturisme mici ideale pentru oras, cat si autotutisme mari si spatioase ce sunt perfecte pentru o vacanta de exemplu.

In ceea ce priveste preturile, acestea sunt printre cele mai avantajoase, raportul pret/calitate al serviciilor fiind unul mai mult decat perfect chiar si pentru cei care nu dispun de un buget foarte ridicat si totusi au nevoie urgenta de inchirierea unei masini. De asemenea, in tariful de inchiriere auto, intra bineinteles taxa propriu-zisa de inchiriere dar si intretinerea masinii de catre firma si asigurarea suportului tehnic pe toata durata inchirieirii de catre client. Fara nici o indoiala din acest punct de vedere, Premierrentacar.ro – best rent a car services.

Serviciile celor de la Premierrentacar.ro sunt ideale atat persoanele fizice cat si pentru cele juridice, in special datorita fapului ca unul dintre punctele de lucru se afla in Aeroportul Otopeni, cel mai tranzitat din tara.

Pentru a va putea face o idee, pe scurt, tarifele incep de la numai 14 euro pe zi pentru o Dacia Logan MCV si pot ajunge pana la 120 de euro pe zi pentru un BMW X6. Pe langa autoturismele normale, veti avea posibilitatea de a inchiria inclusiv masini de 9 locuri, ce sunt ideale pentru firme si companii in momentul in care au nevoie sa trimita un numar mai mare de angajati intr-o delegatie. De asemenea, acestea sunt ideale si pentru vacante, pentru grupuri mai mari de oameni. Este vorba despre un Renault Traffic Passenger care se poate inchiria cu 45 de euro pe zi, precum si un Mercedes Vito care se poate inchiria cu numai 49 de euro pe zi.

Evident ca aceste preturi pot varia in functie de perioada de inchiriere, care cu cat este mai mare, cu atat tariful pe zi va fi unul mai mic.

Principalele avantaje de care o persoana beneficiaza in urma inchirierii unei masini sunt date de comoditate, independenta, lipsa grijii fata de asigurari, revizii si mentenanta. Cu ajutorul unei masini inchiriate vei putea evita aglomeratia din mijloacele de transport precum autobuze, autocare, trenuri etc, asigurandu-ti astfel un mediu linisit, intim, spatiu personal, adica exact ceea ce are nevoie orice om pe parcursul unei calatorii. In plus, pe langa toate aceste avantaje, tot cu ajutorul unui autoturism inchiriat veti putea sa luati propriile decizii in ceea ce priveste ora plecarii, opriri, popasuri, deci nu veti depinde in nici un fel de un program strict.

Apeland la serviciile de inchirieri auto, veti putea sta linisiti in ceea ce priveste plata taxelor, asigurari si asa mai departe, de toate acestea ocupandu-se firma de inchirieri auto, astfel ca si client nu veti face altceva decat sa va urcati la volanul masinii si sa porniti la drum.

Pentru toate detaliile despre aceasta firma de inchirieri autoturisme, accesati site-ul acestora si cu siguranta aici este locul unde veti putea alege pachetul perfect pentru nevoile dumneavoastra atat in ceea ce priveste inchirierea unui autoturism pentru nevoi personale ori inchirierea pe firma, in interes de serviciu.

Alegeti confort si alegeti sa uitati de griji cu ajutorul serviciilor si masinilor oferite de cei de la Premierrentacar.ro si cu siguranta veti avea parte de drumuri bune si relaxante indiferent de motivul inchirierii.

Nimic nu este acum mai simplu si totul va este pus la dispozitie la doar un click distanta. In plus, pentru orice intrebare sau nelamurire, nu ezitati sa ii contactati pe acestia fie telefonic fie prin intermediul adresei de email, fie prin intermediul unui scurt formular cu numele, adresa de email si mesajul pe care doriti sa il transmiteti, si astfel veti beneficia de toata consultanta necesara in vederea rezolvarii oricarei probleme pe care o intampinati.

Leave a Reply

Theme by Anders Norén