Utile

Produse speciale pentru casnice

In general, femeile casnice se ocupa de curatenia casei, deoarece se presupune ca au cel mai mult timp pentru asta. Insa, a fi casnica este un job la fel de solicitant ca cele in fabrica sau la magazin, deoarece curatenia iti poate lua multe ore din zi, in special daca esti meticuloasa.

Din fericire, daca dispui de produsele necesare pentru a face curatenie, totul devine mai placut, iar curatenia este o joaca. Si ca in orice joc iti trebuie jucaria adecvata, iar daca ai tot ce iti trebuie, poti termina mult mai repede.

Magazinul se numeste echipamentcuratenie.ro si ofera o gama completa de produse pentru curatenie. Magazinul are detergenti Tork si produse Tork pentru curatenia casei de orice fel.

De la acest magazin mi-am echipat complet casa cu accesorii din hartie, dispensere si dozatoarea Tork pentru sapunul lichid care apartine tot brand-ului Tork.

De ce am ales Tork?

Este un brand foarte bun, pe care deseori il aleg chiar si marile institutii precum scoli sau spitale, dar poate fi gasit si in dozatoarele de sapun lichid de la restaurante, mall-uri sau bai publice. Am considerat ca daca este destul de bun pentru astfel de structuri este bun si pentru mine.

De asemenea, este printre putinele magazine care ofera sapunuri lichide, spuma si crema sapun Tork, la preturi avantajoase.

Echipamentcuratenie.ro ofera si aspiratoare profesionale capabile sa traga praful si substantele lichide chiar si de pe cel mai stufos covor. Gama aceasta de aspiratoare se deosebeste prin faptul ca produsele lor ajung sa detina o putere de 3300W, iar aspiratoarele sunt fabricate cu cate 3 motoare.

Genul acesta de aspirator poate fi folosit atat pentru mediul casnic, dar si profesional. Cu o saptamana in urma mi s-a intamplat sa intru intr-un birou unde femeia de serviciu aspira mocheta. Am recunoscut imediat brand-ul de aspirator, deoarece il mai vazusem pe site-ul echipamentcuratenie.ro. Asta mi-a oferit destula incredere incat sa comand si eu unul pentru casa. La scurt timp am fost fericitul proprietar al unui aspirator Columbus 3300W. Acest tip de aspirator este o revelatie pentru cei care sunt pasionati de curatenie. Resuseste sa aspire chiar si sucul de pe covor.

O alta categoria, care de putin timp a inceput sa ma fascineze, este cea a monodiscurilor pentru curatarea podelei. La inceput nu am stiut precis la ce se folosesc, insa m-am documentat asupra subiectului si am descoperit ca se folosc pentru a curata sali de sport, restaurante, supermarket-uri si in general zonele unde pe pardoseala se foloseste linoleum, gresie sau materiale ce ofera o suprafata similara cu materialele mentionate.

Recomand cu cea mai mare incredere produsele comercializate pe site-ul echipamentcuratenie.ro, deoarece de fiecare data cand am cumparat s-au dovedit a fi mai mult decat avantajoase. Nu numai ca pretul a fost mai bun decat la alte magazine, dar si calitatea produselor a fost de nota 10, indiferent de ceea ce am cumparat. Acum inteleg de ce de 12 ani de zile echipamentcuratenie.ro este un furnizor de incredere pentru institutii de stat, spitale, scoli si firme mari din Romania!

Leave a Reply