Alimentatie, Sanatate, Utile

Produsele apicole- sanatate de la natura!

Cred că pe fiecare dintre noi trebuie să îl preocupe propria sănătate! Dacă nu suntem sănătoşi, nu ne putem ocupa de celelalte aspecte ale vieţii noatre la cote maxime. Dar nu mă refer să dăm fuga la farmacie şi să ne îndopăm cu toate chimicalele din lume! Nu, în niciun caz! Aşa cum ştiţi, eu promovez ideea de viaţă echilibrată, adică fără excese de niciun fel şi cu prietenescul îndemn: valorificaţi la maxim darurile nepreţuite ale naturii!

Ei bine, unul dintre darurile naturii de care trebuie să profităm este mierea. Despre beneficiile consumului de miere am mai scris şi cu alte ocazii, nu aş vrea să mă repet. Un singur lucru îl pot spune cu certitudine: aveţi grijă să consumaţi miere 100% naturală! Vă recomand cu încredere mierea Sabadus, pentru că vorbim de produse 100% naturale şi NEFALSIFICATE. 

 Deşi mă bucur de venirea primăverii, aceasta aduce cu ea şi astenia, acea lipsă acută de energie! Iar eu o resimt din plin! Adăugaţi la aceasta şi o clasă de elevi care mai de care mai cuminţi şi aveţi tabloul complet al zilelor mele… Aşa că musai am nevoie de puţin ajutor şi cum nu pot ronţăi mereu fructe şi legume(a nu se înţelege că le exclud! ) m-am hotărât să apelez la un ajutor naturist : Energizant 100% Natural cu rezultate in 7 zile de la Miere Sabadus. De ce am ales acest produs? E foarte simplu: conţine miere, propolis şi polen. Fiecare ingredient în parte are beneficii importante pentru sănătate, iar împreună sunt un adevărat miracol! Pe mine mă bucură că mă ajută să scap de oboseală pentru a arăta fresh în faţa elevilor mei, dar şi a familiei, să fiu mereu cu zâmbetul pe buze prin reducerea stresului şi- pe lângă acestea-îmi întăreşte imunitatea. Gândiţi-vă pentru mediul în care lucrez eu cât de important este acest lucru! Şi totul este natural, fără adausuri nepotrivie! Ah, nu vă faceţi griji, dragele mele, nu îngraşă! Sper că nu mai staţi încă pe gânduri, pierdeţi timp preţios!

Nu de puţine ori v-am recomandat diverse produse pe bază de plante şi nu întâmplator! Natura ne oferă soluţii pentru orice problemă, trebuie doar să fim receptivi şi să ştim unde să căutam. Ultima descoperire pe care vreau să o împărtăşesc cu voi este Siropul din Catina si VITAMINA TINERETII. Nu ştiu exact ce adjectiv să folosesc pentru a descrie cât mai corect acest produs. Să începem cu începutul: produsul conţine suc de cătină şi miere. E totul în regulă până aici. Dar,staţi aşa! Sunt doar 2 ingrediente, dar nici că avea nevoie de mai multe! De ce? Cătina este un fruct care conţine foarte multă vitamina C, cam de 10 ori mai mult decât citricele… Şi nu doar atât: mai conţine şi alte vitamine(cam jumătate de alfabet :)) , plus calciu, magneziu, potasiu. Are atât de multe beneficii pentru sănătate cătina, încât mă gândesc serios să îi dedic un articol separat. Cel mai mult mă interesează să îmi vitaminizez puţin organismul şi să îl ajut să se refacă după iarnă. Deşi voi primi bonus şi ale beneficii, dintre care de unul sunt sigură că se va bucura tare mult domnul meu :)))

Dacă nu v-am convins de importanţa consumului acestor alimente-minune, înseamnă că nu aţi citit articolul… 
Vă doresc multă sănătate şi energie să realizaţi tot ce v-aţi propus!

16 Comments

 1. Paun Loredana

  Am castigat in ianuarie un premiu de la producator Sabadus constand in energizante , sirop de catina si propolis .Toate produsele sunt exceptionale ! Merita toti banii ! Dupa ce termin aceste produse chiar am de gand sa fac comanda a unora dintre produsele sale .Dl.Sabadus are si pagina pe facebook …Sanatate de la albinute.

 2. Ana Naghi

  Ma bucur ca esti multumita de produsele Sabadus! Ce este bun, merita cunoscut si apreciat!

 3. Am avut si noi, nu cred ca era acelasi producator dar erau aceleasi ingrediente si este intradevar foarte buna

 4. Spunsieu

  Energizantul acela este grozav si ca proprietati si ca gust. Si functioneaza ca l-am incercat.

 5. Intradevar aceste produse ar trebui tratate cu mai mult respect si introduse in alimentatia fiecaruia dintre noi. Sanatatea vine de la mama natura sa nu uitam asta

 6. Ana Naghi

  Sunt intru totul de acord!

 7. Ana Naghi

  Te referi si la patea in care domnii nostri sunt zambareti? :))))

 8. Ana Naghi

  Nu contest, mai sunt si alti producatori seriosi, desi tot mai multi indivizi incearca doar sa se imbogateasca… Eu zic sa ii promovam pe cei cativa care chiar ne ofera ce ne promit!

 9. Nu stiam de ei..multumesc pt ca impartasesti cu noi aceste informatii,

 10. Ana Naghi

  cu placere 🙂

 11. miere sabadus

  Multumesc pt articol.

 12. Ana Naghi

  cu mare placere!Mai ales ca eu si familia suntem mari consumatori de produse apicole!

 13. miere sabadus

  :))

 14. miere sabadus

  Va multumesc pt participarea la concurs si va rog sa-mi spuneti care sunt conditiile pt un banner pe acest blog.
  Astept un raspuns la e-mail office@mieresabadus.ro.

 15. Foarte buna combinatia de miere, propolis si polen, te energizeaza pentru toata ziua.

 16. Ana Naghi

  Da, e si gustoasa si benefica

Leave a Reply