Utile

Profile led

Daca doriti sa faceti economie de energie electrica sau pur si simplu vreti sa schimbati modul in care va luminati locuinta, aveti la dispozitie cele mai noi tehnologii aparute in acest domeniu. Aplicele si  lustrele sunt de acum istorie, avand in vedere ca au aparut produse menite sa creeze o atmosfera foarte placuta in casa, dar si un iluminat de calitate, cum ar fi benzile led sau panourile led.

led-profile

 

Benzile led sunt foarte versatile si pot fi folosite pentru a crea o ambianta deosebita, dar si pentru a ilumina mai eficient o incapere. Insa acestea, pentru a putea fi montate intr-un mod cat mai estetic si pentru anduranta marita au nevoie de profile led speciale. Profilele destinate pentru a fi folosite in proiecte de iluminat ce implica benzi led sunt confectionate din aluminiu. Acest lucru le confera atat un aspect elegant, cat si o mare rezistenta in timp.

Pe site-ul profile-led.com veti gasi o gama variata si completa de profile led, precum si diferite accesorii necesare pentru montarea acestora, cum ar fi suporturi, clipsuri, capace, etc. Toate aceste elemente va permit sa creati design-uri diferite, iar posibilitatile de montaj sunt nelimitate. Nu exista nicio forma de limitare atunci cand vine vorba de a crea un model nou, caci profilele de aluminiu, la fel ca si benzile, sunt versatile.

Profilele de aluminiu pentru benzi led pot fi montate aparent, adica sa fie vizibile, dar pot fi si incastrate in tavane, pereti, trepte, nise, etc si au forme foarte variate: patrate, dreptunghiulare, rotunde si chiar triunghiulare. Datorita acestor proprietati profilele led pot fi utilizate practic intr-o multitudine de moduri, iar rezultatul final va fi, de fiecare data, spectaculos.

Folosind profile led puteti chiar si sa directionati lumina asa cum va doriti, lucru ce nu poate fi realizat doar cu ajutorul benzilor led. Astfel puteti sa creati diferite efecte luminoase sau sa evidentiati un element de décor intr-o lumina care sa il complimenteze cat mai bine. Avand in vedere ca profilele led se fixeaza in suruburi, acestea sunt foarte rezistente si pot fi montate in tot felul de pozitii, fara sa va temeti ca s-ar putea desprinde de pe suprafata pe care au fost atasate.

Leave a Reply