Concursuri, Diverse, Utile

Promotie dragastoasa la Lenjerii de pat Outlet

Luuuuumeeee, lumeeee! Am pasit in luna februarie, cunoscuta in lumea larga drept luna iubirii. Peste tot vezi numai inimioare, culoarea obligatorie pentru toate este rosu, cat mai aprins, daca se poate, declaratiile de dragoste curg mai ceva ca apele Dunarii la Portile de Fier… Ma rog, ati prins ideea, ma opresc aici cu descrierea.

Da, e frumos, nu am ce spune, iubirea merita sarbatorita. Singurul aspect care ma deranjeaza e cel al asa-ziselor promotii. De ce? Nu va grabiti, vine si explicatia!

Din toate directiile suntem asaltati cu promotii care mai de care, unele mai rosii decat altele, dar prea putine dintre ele sunt cu cu adevarat utile. Toate magazinele profita de ocazie sa mai vanda ceva, dar noi, clientii, nu prea castigam mare lucru. Pentru ca da, orice promotie trebuie sa fie utila, altfel de ce s-ar mai numi asa?! Scopul unei promotii este sa ma ajute sa cumpar ceea ce am nevoie, dar in conditii mult mai avantajoase decat in afara perioadei de promotii. Corect pana aici?

Spuneam ceva si de utilitate mai devreme. Eu zic ca cea mai potrivita promotie pentru Valentine’s Day este una la lenjerii. Iar aveti nevoie de┬á explicatii, vi se pare bizara propunerea mea? Offf, fie, va explic si de data aceasta!

Cina romantica sub clar de luna, lumanarele parfumate, vinul rosu, cadourile cu fundita rosie, dantelutele, zeci de petale de trandafiri… ia sa-mi spuneti voi mie, unde duc toate acestea? Si nu, nu imi spuneti ca toate drumurile duc la Roma, ca nu vreau pudici pe aici! Suntem oameni in toata firea, ce sa mai! Bun, acum ca am trecut peste etapa de bujori in obrajiori, putem trece la subiect? Toate duc in pat!

Revenind asadar in asternuturile noastre, spuneam ca ar fi numai buna acum, in februarie, o promotie la lenjerii de pat. Si am gasit fix pe aceea potrivita si nu am rezistat sa nu va spun si voua despre ea.

promotie lenjerii

 

Am gasit-o pe site-ul lenjeriipat-outlet.ro si zice cam asa: pentru orice comanda de lenjerii de pat aflata in promotia 1 + 1 gratis plasata in perioada 1-12 februarie 2015 intri automat in cursa pentru un pandantiv de aur 14K.

Se cere analiza pe text! Pentru ca aici sunt de fapt doua promotii, dragilor!

  • „1 + 1 gratis” presupune sa platesti o singura lenjerie de pat, dar sa primesti doua.
  • „intri in cursa pentru un pandantiv de aur 14K” inseamna ca nu era de ajuns ca primesc mai mult decat platesc, mai am si sansa sa primesc un pandantiv? Asta da promotie!

Ce ai de facut? Intri pe site, alegi lenjerii unde vezi 1 + 1 si daca o faci pana pe 12 februarie intri in concurs. Ai face bine sa intri rapid, o sa iti cam ia ceva vreme sa alegi din peste 400 de modele! Sa nu cumva sa ratezi promotia!

Pe 13 februarie 2015 vor fi anuntati cei 3 castigatori, iar pe 14 februarie vor primi premiile prin curierat. Fix de Valentine’s Day! La cat de frumoase sunt lenjeriile, te vei indragosti de ele! Pumnii stransi: unul pentru mine, unul pentru voi!

1 Comment

  1. Pai ar fi bine sa le trimita inainte de 14 feb, trebuie spalate, calcate, apretate, parfumate ca sa ne…gadile simturile ­čśÇ

Leave a Reply