Evenimente, Utile

Protejează-te de razele nocive ale soarelui, folosind noua aplicaţie Sun Coach de la Oriflame

image003Aplicaţia Sun Coach de la Oriflame* a fost creată pentru ca tu să te poţi bucura de soare fără a-ţi face griji că razele acestuia îţi vor afecta pielea. În funcţie de tipul tău de piele şi de locaţia în care te afli, vei primi zilnic recomandări privind produsele de protecţie solară pe care ar trebui să le foloseşti.

De ce soarele este important? Razele solare ne ajută să producem vitamina D, esenţială pentru sănătatea generală a organismului. Lumina soarelui este de asemenea corelată cu emisia de endorfine, substanţe care ne dau o stare de bine. Astfel, datorită soarelului, suntem mai fericiţi şi mai sănătoşi.

Cu toate acestea, o expunere excesivă la radiaţiile UV are efecte negative asupra pielii, precum apariţia ridurilor şi creşterea riscului de cancer al pielii.

Pot fi prevenite aceste efecte negative ale soarelui asupra pielii? Da, prin utilizarea cremelor de soare cu factor de protecţie solară adecvat. Evident, trebuie să ai de asemenea grijă la timpul de expunere la soare.

Aplicaţia mobilă te va ajuta cu toate aceste lucruri şi îţi va calcula inclusiv timpul corect recomandat de expunere la soare, în funcţie de activitatea pe care o desfăşori. Vei primi de asemenea notificări ce te vor anunţa când este momentul să aplici un nou strat de cremă de proteţie solară şi când este momentul să nu te mai expui la soare.

Aplicaţia mobilă este gratuită şi disponibilă atât pe Android, cât şi pe iPhone.

*Aplicatia se poate descarca din magazinele de aplicatii aferente sistemelor Android, cât şi pe iPhone, gratuit.

10 Comments

 1. eu merg la mare in septembrie, atunci nu mai este asa pericol dar e bine de stiut de caeste produse, produsele de la Oriflame sunt ok, folosesc cateva si sunt multumita 🙂

 2. Eu merg în August mai la sfârșit dar sper să fie vreme bună nu ca azi

 3. Mihaela Luca

  Am fost in iulie, m-am protejat, am fost cuminte, am mare grija de corpul meu. Mai ales cu un asa prieten cum am eu…foloseste numai creme cu spf 50, asa ca am bun model langa mine.

 4. Rauta Monica

  hihihi asta chiar e interesant, o aplicatie care iti aminteste sa te dai cu crema

 5. Daniela Zaharia

  Ce tare! Sa ai o astfel de aplicatie pe telefon!
  Ma intreb cum functioneaza, oare te suna daca vede ca nu ti-ai dat cu crema? :)))))))

 6. Multumim! :-*
  eu stau acasa…asa ca nu-mi trebuie 😀

Leave a Reply