Diverse, Utile

Publica un anunt la ziar in doi timpi si trei miscari

Nu de putine ori am deschis subiectul promovare. Am stabilit ca fara aceasta, orice afacere sau pagina e greu sa razbeasca, chiar si atunci cand calitatea produselor sau serviciilor este una exceptionala. Daca nu te faci cunoscut e ca si cum te-ai lupta cu morile de vant.

E drept ca nu toata lumea se pricepe sa faca promovare, dar pentru acest lucru poti apela oricand la serviciile unei agentii de publicitate.Imi aduc aminte acum cativa ani, cand lucram in imobiliare, cata bataie de cap era cu telefoanele pentru anunturi. Acum e floare la ureche!

Daca, spre exemplu, eu stiu sa fac prajituri grozave, nu e suficient. Pentru ca lumea sa ajunga sa imi guste prajturile trebuie sa ma fac cunoscuta, sa ajung la urechile si retina cat mai multor potentiali clienti. Una dintre cele mai eficiente modalitati de promovare o constituie anunturile la ziar. E drept ca nu la orice ziar si nu orice fel de anunt. Asa cum imi aleg cu grija ingredientele pentru prajituri, asa trebuie sa imi aleg si partenerii de promovare: un bun fotograf, o buna agentie care sa ma ajute cu publicarea de anunturi in ziare nationale.

Pe anunturiziarenationale.ro as putea alege sa imi public anuntul intr-unul dintre cele 15 ziare nationale: Adevarul, National, Bursa, Romania Libera, Jurnalul National, Libertatea, Evenimentul Zilei, Anuntul AZ, Anuntul Telefonic, Capital, Click, Curentul, Curierul National, Puterea, Ring.

Sa spunem ca aleg sa postez anunturi in ziarul Ring. Motivele alegerii mele(proprii si subiective) sunt tirajul de 100.000 de numere pe editie si faptul ca ziarul este distribuit in mod gratuit, deci sa zicem ca ajunge la un numar mai mare de potentiali cumparatori ai prajiturilor mele.

Cum postezi anuntul in ziarul Ring? Iata pasii de urmarit:

1. Intri pe anunturiziarenationale.ro si alegi din oferta ziarul Ring

ring11

2. Dai click pe Publica anunturi in ziarul Ring

3. Selecteaza toate datele anuntului: categorie, text, optiuni publicare, modul si numarul de aparitii

ring22ring33

4. Dupa ce ai setat toate detaliile anuntului tau, da click pe Calculeaza si vei afla pretul anuntului.

ring44

5. Continua publicarea anuntului clickuind Publica anuntul

6. Urmatorul pas il reprezinta completarea datelor(persoana fizica/juridica), in vederea emiterii facturii

 

Cat iti ia sa publici un astfel de anunt? Putin, crede-ma! Convinge-te si tu accesand pagina!

Ce spui, e simplu sa publici un anunt intr-un ziar national in care sa te promovezi? Eu zi ca oricine il poate publica, nu e nevoie decat de cunostinte minime de PC( a se citi: CLICK / SELECT/ A SCRIE un text).

Leave a Reply