Utile

Rafturile metalice second hand, o alternativa pentru cei aflati la inceput de drum

 

Chiar daca deschiderea unei afaceri implica un cost foarte mare, din ce in ce mai multi antreprenori isi incearca norocul in afaceri. Avand in vedere ca pentru cei care doresc sa deschida o afacere care implica si detinerea unui depozit, costurile de deschidere a afacerii sunt mai mari, in continuarea acestui articol voi prezenta o modalitate prin care cei care au nevoie de un depozit pot face o oarecare economie din punct de vedere financiar. Achizitionarea de rafturi metalice second hand reprezinta recomandarea mea pentru cei care sunt la inceput de drum in acest domeniu. Aceasta recomandare se bazeaza pe avantajele oferite de catre utilizarea acestui tip de raft, cele mai imortante fiind urmatoarele:

 • Raportul pret calitate este unul imbatabil;
 • Durata lunga de utilizare, ceea ce inseamna ca, costul rafturilor se va amortiza;
 • Versatilitate;
 • Investitie mica din punct de vedere financiar, lucru care este foarte imortant in momentul in care esti la inceput de drum si nu stii cum sa faci pentru ca totul sa mearga bine;

Avand in vedere aceste avantaje recomand atat celor care sunt la inceput de drum in mediul de afaceri dar si celor care pur si simplu vor sa faca o economie in momentul in care achizitioneaza rafturi, sa achizitioneze de la storeexpert.ro rafturi metalice la mana a doua. Pe langa faptul ca raportul pret calitate oferit de catre cei de la storeexpert.ro este unul foarte bun, varietatea de produse reprezinta un al doilea motiv pentru care recomand acest magazin atunci cand vine vorba despre achizitionarea de rafturi metalice la mana doua. In al treilea rand, experienta pe care acestia o au reprezinta un alt avantaj oferit de catre apelarea la serviciile acestoa. Varietea de produse cuprinde urmatoarele tipuri de rafturi metalice:

 • Rafturi mezzanine;
 • Rafturi drive-in;
 • Rafturi cantilever;
 • Rafturi polite;
 • Rafturi pentru magazine;
 • Rafturi palet;

Pe langa toate aceste tipuri de rafturi, prin accesarea site-ului mai pot fi achizitionate si platforme metalice ori diverse echipamente pentru depozitarea marfurilor.

Avand in vedere toate aceste lucruri recomand tuturor celor care au nevoie de achizitionarea de rafturi, apelarea la serviciile celor de la storeexpert.ro, indiferent ca este vorba despre achizitionarea de rafturi noi ori la mana a doua.

1 Comment

 1. ghelbere elena

  Aceste rafturi sunt perfecte pentru a amenaja o magazie si de ce nu o camara.

Leave a Reply