Utile

Reclama e sufletul comertului. Alege o agentie de publicitate si construieste-ti un brand puternic!

Cu siguranta nu este prima oara cand auzi expresia “Reclama e sufletul comertului”. Si la fel de bine stii ca este foarte adevarat mesajul transmis. Oare cate produse absolut minunate nu asteapta cuminti pe rafturile supermarketurilor ziua cand vor fi puse in cosul de cumparaturi sau cate firme care ofera servicii ireprosabile la preturi mai mult decat decente nu raman in anonimat? Din pacate, calitatea nu este suficienta pentru a ajunge sa construiesti un brand puternic sau cel putin nu la inceput. Trebuie sa ajungi ca publicul sa iti cunoasca produsul, iar mai apoi calitatea va fi cea care il va convinge pe client sa ramana cu tine.

Cum te faci remarcat in multime? Cum iti evidentiezi produsul din oceanul de oferte asemanatoare? Simplu: prin reclama. In prezent principalele canale de promovare ale unui brand sunt: televiziunea, radio-ul si online-ul. Acest trio formidabil se face responsabil de promovarea a milioane de branduri (d)in lumea intreaga. Marketingul sau arta de a convinge un om sa cumpere se bazeaza pe publicitate TV, pe reclame audio la radio, pe articole in online sau in reviste, pe reclame stradale de la mici afise pana la spoturi proiectate pe ecrane uriase. In concluzie, suntem invadati din toate directiile de publicitate si acest lucru are un impact major asupra psihicului nostru. Ca are sau nu nevoie de un produs, undeva, in subconstientul potentialului cumparator incolteste totusi curiozitatea. Iar de la curiozitate pana la achizitie nu e un drum prea lung. Iata retea marketingului.

Dar ce te faci cand tu ai un produs sau un serviciu grozav si vrei sa ajungi la un public cat mai larg dar nu te pricepi la marketing? Tu stii cel mai bine sa creezi ceea ce tine de segmentul tau de productie. Asta inseamna sa abandonezi lupta inca dinainte de a incepe? Ca vei astepta o minune ca produsul sa fie descoperit din intamplare si recomandat la scara mica de un client multumit? E oare suficient sa construiesti un brand? Nu, cu siguranta nu este suficient! Si atunci care este solutia optima? Tu continui sa creezi minunatul produs si lasa profesionistii din domeniul promovarii sa te ajute. E un duo perfect pentru construirea unui brand de succes: calitate + promovare.

O alta dilema se iveste, caci drumul catre succes nu este nicidecum usor: cum alegi partenerul potrivit? Sunt atatea agentii pe piata, incat nu vrei sa risti sa consumi bani, timp si energie si sa nu ajungi unde ti-ai propus. De aceea cauta cu rabdare, noteaza-ti ofertele si compara-le, ia decizia potrivita dupa o indelunga chibzuinta. Pentru a usura procesul, tine cont de cateva sfaturi utile: alege experienta, tine cont de recomandarile celor care au apelat deja la o astfel de agentie, deci exista un portofoliu onorant (in plus, nu uita ca un client multumit inseamna incredere), cauti flexibilitate si acea viziune care se potriveste cu a ta. Raspunsul la toate aceste provocari poate fi agentia publicitate AllMedia , pe care experienta de peste 20 de ani in domeniu si numeroasele colaborari incheiate cu succes o recomanda. Fa primul pas in drumul catre succes, alege sa te faci remarcat! Alege sa lucrezi cu o agentie profesionista, alege AllMedia!

Leave a Reply