Concursuri

Regulament concursuri

Pentu a nu lasa loc de comentarii nefondate si pentru ca in momentul extragerilor sa nu fie experiente neplacute, m-am decis sa stabilesc un Regulament valabil pentru toate concursurile incepand cu momentul publicarii acestui articol.

Asadar, in momentul in care te vei inscrie, esti de acord cu urmatoarele:


1. Vei respecta intru totul pasii si ai obligatia sa iti salvezi un printscreen ca dovada a respectarii. Asta numai daca esti suspicios din fire si ai impresia ca eu stau si „butonez”, sterg comentarii si masluiesc concursuri… Stai linistit, eu nu iti voi cere printscreen-ul…

2. Vei respecta perioada stabilita pentru fiecare concurs, nicio inscriere dupa nu se va mai lua in considerare, exceptand situatia de la punctul 4.

3. Nu mai accept milogeli in comentarii pe blog sau facebook in care iti exprimi dorinta/nevoia ta pentru un anumit premiu!!! Nu dau premiile pe ochi frumosi, ci prin extragere sau, dupa caz, prin jurizare de catre sponsor! Una este sa admiri un produs, alta este sa postezi peste tot: vreau, am nevoie, poate am noroc…

4. Indiferent de perioada stabilita initial, niciun concurs nu se va incheia pana nu sunt minim 50 de inscrieri, din respect pentru sponsorul care ofera un premiu.

5. Nu voi mai publica nici lista, nici extragerea, pentru ca m-am saturat sa fiu corecta pana in maduva oaselor si sa se trezeasca cineva care are impresia ca s-a inscris(si de fapt a uitat sau doar a intetionat sa o faca) si nu apare pe lista pentru ca am vreun interes sa dispara comentariile.Mai, oameni, glumiti?! Adica un sponsor are anumite asteptari, iar eu sterg comentarii/inscrieri sa apara mai putine? E 1 aprilie sau cum? Ma voi alinia majoritatii blogurilor si voi afisa direct numele castigatorului/castigatorilor. Cine nu este de acord, sa nu se inscrie! Nu e pe bani inscrierea, asa ca nu voi impuneti conditiile, in masura in care unii nici macar nu stiu cum se numeste pagina pe care sunt la acel moment…

6. Persoanele care mai incearca sa fraudeze un concurs isi vor pierde dreptul de participare la orice concurs organizat pe paginile mele! 

7. Orice castigator are obligatia sa posteze pe pagina de facebook o poza cu premiul dupa ce il primeste. Si un simplu „Multumesc” nu a omorat pe nimeni!!!

8. Anuntarea castigatorului se va face in maxim 48 de ore de la incheierea concursului(perioada/depasirea a 50 de inscrieri)

9. Castigatorul nu va fi instiintat sub nicio forma de catre mine, daca e pe aici doar pentru un premiu si asteapta sa il anunt eu, nu se va intampla. Daca imi urmaresti constant paginile, vei afla ca ai castigat!

10.Cine nu este de acord cu aceste conditii, este liber sa migreze catre blogurile care isi premiaza prietenii, care nu dau niciodata premii decat de la sponsori, care va bibilesc pe fata, dar va injura pe la spate, care uita sa trimita premiile, care se asociaza cu te miri ce firma fantoma si apoi se spala pe cap cand castigatorul nu isi mai primeste niciodata premiul, etc… Am exemple destule pentru tot ce am precizat mai sus! Cine cauta un blog serios, in spatele caruia se afla un om cu coloana verticala, este binevenit pe pagina mea!

Multumesc!

9 Comments

 1. aluculeseibrindusa

  Buna dimineata si imi pare rau ca unii mereu gasesc cate ceva de comentat,eu nu am comentat niciodata ,asa ca nu imi place sa dau printscreen ,de pus poza pe pagina care mi-a dat premiul si sa multumesc mi se pare ceva firesc si nu le mai da satisfactie la cei care mereu sunt nemultumiti!

 2. Carcotasi se gasesc mereu ! Nu-i lua in seama 🙂

 3. Ana-Maria Cuciug

  Bine formulat acest regulament…extrem de precis!! Bravooo

 4. Bine spus PROMT SI LA SUBIECT : EU ITI MULTUMESC PENTRU TOT CEEA CE NE OFERI DIN TIMPUL TAU PRETIOS….Din pacate multi nu mai stiu sa aprecieze bunul simt si efortul pe care il depui Te pup si sa primesti multumirile mele de fiecare data cand iti vizitez blogul..nu numai cand am un posibil castig. SA AI VIATA FRUMOASA ALATURI DE TOTI CEI DRAGI TIE.

 5. Camelia Anca

  Sunt intru-totul de acord cu acest regulament. E o decizie buna din partea ta si sper ca in acest mod sa nu mai fii deranjata sau suparata din pricina comentariilor unor persoane rau intentionate. Mereu se vor gasi persoane nemultumite dar incearca sa nu le mai acorzi atata atentie.

 6. multumim, Ana! s-a luat la cunostinta! 🙂

 7. De acord,era nevoie de asa ceva …

  Multumim pentru ceea ce faci pentru noi! pupici si numai bine :-*

 8. Multumim , Ana, pentru tot ceea ce ne oferi! Acest regulament este corect si bine-venit! Ai perfecta dreptate si este normal ceea ce ceri! O zi minunata sa ai si numai bine! :* <3

 9. Carmen Craciunescu-Nechita

  Foarte bine ai punctat. De acord cu toate. :*

Leave a Reply