Utile

Reparatii unice pentru iPhone!

Majoritatea service-urilor gsm nici nu vor sa se apropie de un iPhone daca are o problema cu ecranul sau defectiuni la nivel de soft. Acestea, spre deosebire de telefoanele care folosesc Android, sunt mai complicate si este nevoie de ochiul unui specialist in produse Apple. La apple-gsm.ro, niciun produs Apple nu este refuzat, deoarece acest service GSM ofera servicii excelente care promit sa schimbe orice parte a telefonului sau a oricarui dispozitiv Apple.

Apple GSM este cel mai bun service iphone Bucuresti, iar acest lucru a atras foarte multi utilizatori Apple in ultimul timp. Telefoanele Apple sunt destul de scumpe, iar atunci cand se sparge ecranul sau apar erori in soft, nu iti vine sa il arunci pentru a-ti cumpara altul. Cel mai bine il aduci la Apple Gsm in Bucuresti. Fiind printre putinii care ofera servicii de service iphone Bucuresti, popularitatea lor este destul de mare, iar cei care si-au reparat telefoanele la acest server au fost foarte multumiti.

Iata care sunt cele mai des intalnite probleme la un iPhone:

– Ecranul alb al iPhone. Actualizarea esuata, jailbreak-ul sau problema hardware pot duce la iPhone White Screen of Death. Puteti reporni dispozitivul. Daca aceasta manevra nu reuseste sa rezolve problema, resetati hard-ul (resetarea din fabrica) iPhone-ului. Daca resetarea hard nu functioneaza, porniti-va iPhone-ul in modul DFU (Upgrade firmware Device). Dar amintiti-va, atat repausul dur, cat si pornirea in modul DFU va vor sterge toate setarile si datele de pe iPhone. Daca va confruntati cu o situatie in care iPhone-ul dvs. este blocat la ecranul alb si nu aveti backup iCloud sau iTunes, atunci recuperati-va mai intai datele complete prin Stellar Recovery for iPhone. Urmatoarea rezolvare ecran alb iPhone cu resetare hard sau modul DFU.

-Cineva a varsat un pahar cu apa pe iPhone sau l-a aruncat din greseala in piscina!
IPhones-urile deteriorate cu apa pot fi sau nu pornite. Exista sanse mari sa pierdeti si datele din iPhone. Chiar si Apple nu acopera daunele de acest tip in garantia de un an. Uscati-l frecandu-l cu un prosop si scoateti cartela SIM. Nu il conectati si nu il porniti. Il puteti pastra, de asemenea, cu pliculete de silicagel pentru aproximativ doua zile pentru a se usca. Din pacate, apa sau orice alt lichid din iPhone are ca rezultat pierderea datelor iPhone. Nu va panicati! Puteti recupera fotografiile pierdute, videoclipurile, muzica, contactele etc., de pe iCloud sau iTunes backup. Daca nu puteti restabili asta din copie de rezerva, utilizati recuperarea de date rapida pentru iPhone.

– Bateria iPhone care se scurge rapid este una dintre cele mai frecvente probleme ale utilizatorilor de iPhone de pe tot globul. Problemele de rezistenta a bateriei sunt de obicei intampinate dupa o actualizare iOS. Performantele slabe ale bateriei iPhone pot fi abordate prin resetarea din fabrica, controland utilizarea aplicatiilor care consuma energie multa, cum ar fi Uber, Google Maps, YouTube, etc.

Daca va confruntati cu probleme grave sau mai putin grave, dar pe care nu stiti sa le gestionati, apelati la Apple GSM.

Leave a Reply