Utile

Schoeller Allibert va ofera cele mai bune lazi pentru fructe existente pe piata!

Orice agent economic care activeaza in agricultura, mai exact in domeniul productiei de legume si fructe, sau in industria alimentara, care proceseaza legumele si fructele, transformandu-le in conserve, concentrate de fructe, marmelade, cremele, sucuri si alte asemenea, nu si-ar putea desfasura activitatea daca pe luma asta nu ar exista si lazi fructe. Si nu orice fel de lazi pentru fructe – atat in industria alimentara cat si in comert, fie el en gros sau cu amanuntul, este nevoie de ambalaje rezistente (pentru ca fructele sunt produse fragile) si, mai ales, igienice.

Iata de ce solutia ideala pentru compania dumneavoastra – care poate fi un mic magazin de cartier, un lant de supermerketuri sau o fabrica de conserve si dulciuri, nu conteaza marimea, pentru ca problemele „de baza” sunt, in fond, aceleasi – o reprezinta lazile de fructe produse de compania Schoeller Allibert.

Compania se mandreste – si pe buna dreptate – cu nu mai putin de sase decenii de experienta in domeniul ambalajelor si al sistemelor de depozitare. Cele doua firme care, prin fuziune, au pus bazele grupului olandez Schoeller Allibert BV au fost infiintate in anul 1958 si, respectiv, in 1962. De atunci, compania s-a marit continuu, prin fuziuni – iar fiecare nou „membru al familiei” (Wavin Trepak, Arca Systems si Linpac Allibert si altii) a adus cu el o pretioasa experienta in domeniul ambalajelor reciclabile din plastic, tehnologii si procedee de fabricatie. In acest moment, intreprinderea fondata de familia Schoeller s-a transformat intr-o multinationala cu mii de angajati, care si-a adjudecat 25% din piata europeana a ambalajelor, avand reprezentante in Austria, Balgia, Republica Ceha, Finlanda, Franta, Germania, Italia, Marea Britanie, Spania, Suedia, Polonia, Statele Unite si, bineinteles, si in Romania, tara cu traditie in domeniul productiei de fructe si al procesarii acestora.

Datorita sustinutei activitati de cercetare, a inventivitatii specialistilor companiei si, nu in ultimul rand, al gamei variate de produse de calitate oferite, grupul Schoeller Allibert a dobandit nu numai prestiiu, ci si un important portofoliu de clienti, care sunt jucatori importanti in industria aerospatiala, industia chimica, electronica, industria farmaceutica, gestionarea si reciclarea deseurilor, industria textila, cea a produselor de pielarie si incaltaminte si, nu in ultimul rand, in agricultura si industrie alimentara.

Sunt foarte apreciati, de exemplu, boxpaletii din plastic Maximus®, care sunt ideali pentru recoltarea fructelor si depozitarea acestora in camere frigorifice. Acest timp de ambalaje, care asigura un volum intern foarte mare si pot suporta o sarcina de pana la 4,5 tone atunci cand sunt stivuite (fapt care permite folosirea la maximum a spatiului din camerele si depozitele frigorifice) sunt pliabile, ceea ce inseamna ca, odata golite, vor ocupa inca si mai putin loc! Tot pliabile sunt si navetele Prelog® si Ortus®, al caror volum poate fi redus cu pana la 80%, fiind ideale pentru toate formele de comert cu fructe si legume.

Sistemele IBC Combolife, care sunt si ele pliabile, se remarca prin volumul de 1000 de litri. Fiind la ora actuala cele mai igienice produse de acest tip existente pe piata, containerele Combo reprezinta solutia ideala pentru transportul si depozitarea unor produse alimentare in stare lichida precum sucurile, concentratele de fructe, marmeladele, cremele etc.

Daca doriti sa aflati mai multe amanunte, va puteti deplasa la sediul filialei Schoeller Allibert din Romania, situat in Bucuresti, pe strada Turnu Magurele la numarul 270 D, puteti telefona la numerele 00 40 31 102 46 50 si 00 40 21 460 20 88 sau puteti trimite un e-mail pe adresa info.romania@schoellerallibert.com.

Leave a Reply