Diverse, Utile

Sensodays : spa la tine acasa

11Am descoperit un shop – Sensodays– pe care il putem gasi atat online, cat si fizic, in showroom-ul din Calea 13 Septembrie.Daca ar fi sa descriu intr-un singur cuvant ce imi inspira Sensodays, atunci cuvantul potrivit ar fi rafinament.

 

 

 

Titlul postarii nu este intamplator. Sensodays isi propune sa ofere clientilor sai totul pentru un rasfat de calitate, de la produse pentru baie, cosmetice profesionale, ingrijire personala, pana la toate cele necesare in bucatarie ori pentru confortul termic.

In shopul Sensodays sunt prezente doar branduri de renume international, iar produsele sunt de o calitate ce nu mai trebuie dovedita! Marcile sunt diverse, insa toate au un numitor comun: calitate incontestabila.

Cu o experienta de peste 8 ani, Sensodays – parte a grupului International Transactions & Services SA- este dovada vie ca principala prioritate ramane calitatea. Un model demn de urmat!

showroom

De multe ori calitatea nu este accesibila tuturor! Dar cu Sensodays lucrurile se schimba. Poti beneficia si de sistemul de achitare in 6 rate, fara dobanda si fara costuri suplimentare.  Un mare plus!

Gama de produse comercializate de Sensodays este una diversificata! Fiecare categorie de produse abunda in oferte, e imposibil sa nu gasesti ceva pe plac.

Serviciile pe care Sensodays vi le pune la dispozitie sunt:

 • Consultanta specializata gratuita la achizitionarea produselor
 • Servicii de instalare la cerere
 • Asistenta clienti
 • Solutii de finantare
 • Comenzi speciale
 • Livrare la domiciliu
 • Proiectare bai

Mai multe detalii afla pe pagina Sensodays!

Asadar, fie ca vizitezi online sau fizic Sensodays, veti pasi intr-un taram extraordinar! Lasa-te purtat intr-o lume plina de rafinament si bun-gust! In postarile urmatoare va voi fi ghid in calatoria Sensodays.

logo sensodays

 

 

 

PENTRU STAREA TA DE BINE!
BAIE – INGRIJIRE PERSONALA – COSMETICE PROFESIONALE
CONFORT TERMIC – BUCATARIE

Sensodays.ro

facebook.com/sensodays.ro

Calea 13 Septembrie, Nr.83, Parter Comercial, Bl.77A

17 Comments

 1. Cristina Popescu

  Interesant, asteptam si celelalte postari.

 2. MARY ANTON

  foarte frumoase

 3. frumos si elegant sunt fan al paginii Sensodays ,ii urmaresc cu interes si au lucruri bune,frumoase si preturi bunicele,oferte

 4. ANA

  foarte dragute si de bun gust sunt si la moda si eu urmaresc pagina Sensodays ,au si ei concursuri

 5. Imi place aceasta pagina ca gasesti produse frumoase si de bun gust 🙂 o urmaresc

 6. Rotaru Gabriela Tatiana

  frumoasa pagina,au lucruri frumoase,interesante,multumim.

 7. Si mie imi place pagina 🙂 si produsele lor sunt super de calitate.

 8. Dorofte Alexandra

  le urmaresc pagina si sa imi fie rusine ca din prea multa lene nu ma duc sa le fac si o mica vizita la showroom ca tot sunt foarte aproape de mine ,poate ,cand nu o sa mai fie atat de cald

 9. Daniela Zaharia

  Au niste lucruri superbe! Parca intri in peradis cand le vizitezi site-ul 🙂 Imi place tot ce este frumos si elegant, iar cei de la Sensodays exceleaza in acest sens. Sunt foarte incantata de produsele lor, desi ma multumesc doar cu privitul deocamdata. Mi-e si frica sa merg la showroom, daca nu mai plec de acolo ?????? 🙂

  • Comment by post author

   Ana Naghi

   S-ar putea sa nu mai pleci din showroom, ai dreptate! Stii filmele alea americane, cand tipii testeaza un pat si adorm acolo? Te pomenesti ca vei vrea sa faci o baie in minunatiile expuse! 🙂

 10. stoica claudia

  Foarte frumos ,de drag sa ajungi pe acolo

 11. ghelbere elena

  Lucruri bune si superbe la preturi mai mult decat accesibile.

Leave a Reply