Utile

Seria de laminatoare Excelam-Q

Modelele Excelam-Q, folosite in numeroase parti ale lumii, se remarca prin caracteristicile ce le confera o performanta incredibila, la un pret accesibil. Acest laminator profesional, ideal pentru centrele de copiere (dar si pentru variate operatiuni de finisare a printurilor), este aparatura perfecta – Excelam-q poate sa execute o serie de operatiuni, dupa cum vom vedea in randurile urmatoare ale acestui material. Este, asadar, optim pentru laminarea posterelor, a afiselor, pentru printurile realizate de imprimante cu jet, brosuri, pliante sau harti. In oricare din aceste cazuri garanteaza rezultate superbe si montare profesionala pentru materiale sau placi de pana la 13mm. Variantele de varf ale acestei serii permit ajustarea vitezei, a presiunii, tensiunii in folie, si a temperaturii. Gaseste un model potrivit de laminator aici.

pin1pin2

 

Asadar, avantajele acestei serii pot sa fie rezumate astfel:

  • viteza mare de laminare, de pana la 5m / min
  • capabil de a ridica temperatura maxima a rolei pana la 150°C
  • consolidarea motorului principal pentru un cuplu si o durabilitate mai ridicata
  • derulator conectat la motorul principal
  • usor de folosit pentru controlul exterior al tensiunii
  • proiectat pentru role de film duble si arbore de derulare mai puternice
  • montare pana la 13mm
  • cutter incrucisat pentru eficienta in indepartarea surplusului
  • sistem de incalzire a rolei superioare

In aceasta gama de laminatoare – Excelam-q Cold, sunt incluse astfel patru modele distincte: Q1400COLD/RS, Q1600COLD/RS, Q1600COLD/RS-E, Q1600Combi/RS. Fiecare laminator din aceasta serie se diferentiaza nu doar prin dimensiune sau putere maxima ci si prin: latimea maxima acceptata, grosimea foliei, timpul de incalzire, sistemul de incalzire, temperatura de lucru, controlul vitezei, controlul temperaturii. Se regasesc aceleasi caracteristici la toate cele patru variante de laminator: sistemul de racire, motorul principal, diametrul rolei de laminare, motorul de preluare, alimentarea, grosimea maxima si viteza de laminare.

 

Pentru informatii suplimentare, fisa tehnica, consumabile si accesorii din acest domeniu, contactati magazinul www.pin.ro – materiale, echipamente, accesorii si consumabile in domeniul publicitar.

Leave a Reply