Utile

Servicii de reciclare optime!

reciclare selectiva

Serviciile de reciclare sunt indispensabile in orice societate in care traim. Cu atat mai mult daca avem o societate in plina dezvoltare cum este cea din Romania, care necesita o ingrijire generala a mediului. Pentru a evita un scenariu care sa ne aduca la un nivel maxim de poluare, este bine sa investim in resurse precum cleanrecycle.ro o firma specialziata in strangerea materialelor ce pot fi reciclate.

Cleanrecycle.ro are cele mai bune servicii in materie de colectare a deseurilor diferentiate, iar acest lucru contribuie la o societate mai curata.

Ce deseuri prelucreaza firma?

Urmatoarele produse pot fi ridicate si prelucrate de Clean Recycle: cutiile pentru dulciuri; foliile care invelesc carcasele de CD-uri; pungile in care se expediaza cataloagele si revistele, cu o revista inauntru; servetele dantelate pentru prajituri, vandute impreuna cu prajiturile; rolele, tuburile si cilindrii in jurul carora este infasurat un material flexibil, ca de exemplu folie de plastic, folie de aluminiu, hartie, cu exceptia rolelor, tuburilor si cilindrilor destinati a fi parti ale unor echipamente de productie si care nu se utilizeaza cu scopul de a prezenta un produs ca unitate de vanzare; ghivecele pentru flori destinate exclusiv vanzarii si transportarii plantelor si care nu sunt destinate pastrarii impreuna cu planta pe parcursul vietii acesteia; flacoanele din sticla pentru solutii injectabile; suporturile pentru CD-uri, vandute impreuna cu CD-urile si care nu sunt destinate utilizarii ca mijloc de depozitare; umerasele pentru haine, vandute impreuna cu un articol de imbracaminte; cutiile de chibrituri; sistemele de izolare sterila, de exemplu: pungi, tavi si materiale necesare mentinerii sterilitatii produsului; capsulele pentru bauturi (de exemplu: cafea, cacao, lapte), care raman goale dupa utilizare; buteliile din otel reincarcabile, utilizate pentru diferite tipuri de gaz, cu exceptia extinctoarelor.

Stiati ca din 10 pet-uri reciclate se poate fabrica un tricou sau un metru patrat de covor? Sau ca, cu fiecare tona de plastic reciclat se economisesc intre 700 si 800 kg de petrol brut. De asemenea, stiati ca din 50 pet-uri se poate face un pulover ori ca este nevoie de un copac de 15 ani pentru a produce 700 de pungi de hartie?

Impreuna putem pune capat poluarii si exploatarii mediului si putem spune “da” reutilizarii materialelor!

Leave a Reply