Utile

Sfaturi pentru inchirieri apartamente

Stiu exact cat de greu este sa gasesti un apartament in care sa stai cu chirie in Bucuresti fiindca am fost in aceasta situatie. In cazul in care ai nevoie de o camera si acces la bucatarie si baie, esti obligat de gazda sa stai cu persoane straine si te simti deranjat sa imparti spatiul locativ cu acestea. Sigur ca apar discutii. Imi amintesc de cat de nefericita era prietena mea, Estera, nevoita sa schimbe mai multe apartamente dupa ce a terminat facultatea si s-a angajat ca medic. Statea cu alte trei fete intr-un apartament de trei camera, iar cand ea a plecat acasa, fetele au adus persoane straine in casa si i-au luat pernele si lenjeriile din camera ei sa le ofere musafirilor.

Fie ca lucrezi, fie ca esti student, ai nevoie de intimidate sa iti desfasori activitatea, sa iti asiguri igiena si sa iti face de mancare. Cand vii obosit de la serviciu sau de la cursuri, nu ti se pare ok sa stai la rand la bucatarie si la baie. Estera gasea bucataria si cada ocupate de cate ori avea nevoie de ele.

Anumiti proprietari vin peste tine de cate ori doresc acest lucru, fac inspectie generala si mai au si anumite pretentii, bonusuri in afara chiriei. Stiu un proprietar care isi lasase florile in apartament, iar chiriasii erau obligati sa le ingrijeasca si sa nu primeasca rude sau prieteni in vizita. Gazda isi manifesta supararea in fata vizitatorilor straini in cazul in care interdictia era incalcata.

Nimeni cred ca nu-si doreste asa ceva! Sa nu poti pleca 3-4 zile vara fiindca i se usuca lui florile, sa nu poti primi in camerele pentru care platesti un parinte, un prieten, o sora sau un frate care este nevoit sa ramana peste noapte in oras!

Poti sa fii scutit de toate aceste neplaceri, daca intri pe site-ul oficial al firmei Tudorestates.ro si cauti rent apartment Bucharest.

Stii, inainte de a experimenta impartirea unei locuinte cu persoane straine, ai impresia ca esti suficient de tolerant ca sa-i faci fata, dar realitatea iti va demonstra cat de greu este. Gandeste-te ca tu te simti rau si iti doresti sa nu te vada nimeni cu maselele umflate sau cu cearcane, in timp ce in camera alaturata este chef mare si musafirii indrazneti vin si peste tine! Ei nu sunt din familie sa te compatimeasca sau sa aiba grija de tine, ci nu le pasa de starea ta.

Pe site-ul prezentat de mine iti poti alege zona, numarul dormitoarelor, tipul imobilului: vila, bloc si suma pe care iti permiti sa o achiti lunar.

In afara de casele care corespund 100% dorintelor celui care are nevoie sa stea cu chirie, pe pagina principala se gasesc si recomandarile, adevarate resedinte de lux, in care locatarii se simt ca in Rai.

Una dintre acestea ma tenteaza si pe mine si as depune un efort financiar sa achit 650 de euro lunar pentru:

-apartament intr-o vila cu patru etaje din Herastrau (parcul este la 5 minute de mers pe jos)

-sufragerie spatioasa, un dormitor cu pat confortabil si mobila de lux, bucataria si baia complet utilate

-gradina in fata vilei.

Leave a Reply