Utile

Siguranta de care are nevoie telefonul tau

Protectia telefonului personal este foarte importanta. Cand vorbim de siguranta ne putem referi la mai multe aspecte, de la siguranta acestuia impotriva actiunior fizice pana la siguranta datelor pe care le avem in el. Insa eu o sa vorbesc putin despre siguranta telefonuli la exterior, cum putem face asta cat mai eficient si sa ne incadram intr-un buget cat mai mic.

Este important ca un telefon sa fie cat mai bine protejat de lovituri si de socuri mai ales. Acestea pot afecta componentele interioare, care ne pot costa sume mari de bani pentru a fi reparate. Asa ca este mai bine sa utilizam o husa de protectie de cativa zeci de lei si o folie sau o sticla pentru ecran la acelasi pret care ne pot salva de la astfel de cheltuieli inutile.

De multe ori telefonul ajunge sa ne cada pe jos pentru ca ne scapa din mana sau ne aluneca de pe o anumita suprafata, de obicei de pe suprafete lucioase. Majoritatea telefoanelor au spatele realizat din sticla sau din plactic foarte fin care de multe ori faciliteaza aceasta alunecare, un lucrur deloc placut. Dar daca utilizam o husa cu o aderenta ridicata si care sa ne ofere o prindere buna in mana, nu mai este nevoie sa ne facem griji ca telefonul va cadea, chiar si atunci cand suntem neatenti. Putem gasi astfel de huse si in magazinul Contakt Shop, atat in cel online cat si in cele 170 din toata tara. Alegerea husei potrivite este foarte usoara pentru ca angajatii ne stau mereu la dispozitie cu sfaturi utile. Putem gasi de exemplu huse Samsung Galaxy A9 2018 tip Book, realizate din piele de calitate, cu un aspect elegant si modern.

Galaxy A9 2018 este destul de aratos si fara o husa insa este predispus la diverse accidente care ii pot dauna si care ii pot dauna si bugetului nostru. Desi are un pret mai mic decat alte modele Galaxy, reparatiile pot costa la fel de mult. Cele mai raspandite huse A9 2018 sunt fara indoiala cele din silicon care acopera spatele telefonului. Acestea sunt utile atunci cand vrem ca telefonul sa fie protejat dar sa nu isi piarda aspectul original, deoarece acestea se muleaza bine pe telefon, pastrandu-i designul initial.

Pentru multe persoane este important si aspectul pe langa protectia pe care o ofera o husa. De multe ori atat pe ecran cat si pe carcase raman amprente si urma nedorite pe care trebuie sa le stergem constant. Alegand o husa potrivita nu mai este nevoie sa ne facem griji in aceasta privinta, cel putin in ceea ce priveste partea care este acoperita de catre husa. Astfel suprafata nici nu va deveni mai alunecoasa. Foarte usor putem asorta husa si cu un pop-socket care sa ne ajute sa manevram telefonul mai bine.

Leave a Reply