Utile

Solutia perfecta pentru sigilarea cutiilor!

Banda adeziva poate fi folosita pentru tot felul de scopuri. Aceasta ne este indispensabila in viata de zi cu zi, chiar daca la prima vedere pare doar o simpla fasie de plastic sau ciuciuc flexibil cu adeziv.

Banda adeziva o folosim in cele multe situatii atunci cand trebuie sa sigilam o cutie astfel incat continutul sa poata fi pastrat in interior in deplina siguranta.

Chiar daca la prima vedere banda adeziva pare un obiect foarte banal, reprezinta poate cea mai importanta “unealta” atunci cand avem de-aface cu impachetarea unei cutii ce fie trebuie expediata, fie depozitata.
Cu ajutorul acestei benzi adezive se va putea securiza si proteja continutul unei cutii, continutul unei colet, care de asemenea va putea fi protejat si impotriva umezelii, a prafului sau a altor factori care il pot deteriora, in special daca este vorba despre depozitarea unor obiecte pe termen lung.

Pentru a isi putea indeplinii cu succes scopul, chiar si banda adeziva trebuie sa fie de cea mai buna calitate si sa nu se rupa ori sa se dezlipeasca la cea mica atingere sau presiune.

Ce este de mentionat despre aceasta banda adeziva, este faptul ca exista posibilitatea de a achizitiona si banda adeziva personalizabila cu diverse logo-uri sau mesaje, in functie de dorintele fiecaruia dintre voi in parte.

Banda imprimata, pe langa modelul ales de dumneavoastra nu este cu nimic mai diferita decat o banda adeziva simpla, avand exact acelasi rol de sigilare al continutului unei cutii. In plus, fiind vorba despre un produs personalizabil, poate transforma pachetul in reclama off-line contribuind astfel la cunoasterea brand-ului, se va reduce costul cu materialele consumabile precum cutiile personalizate care sunt mult mai scumpe comparativ cu banda personalizata.

De asemenea, cu ajutorul bandei personalizate se va putea atrage si atentia asupra modului de manevrare a unui colet prin mesajul “Fragil” de exemplu, se va putea ajuta la o identificare viuzala mult mai rapida a coletelor facilitand astfel adiminstrarealor si bineinteles se va mentine imaginea companiei si se va confirma simplu si rapid sursa de provenienta a coletelor.

Daca va numarati printre aceia care detineti o companie de curierat de exemplu, trebuie sa aveti in vedere achizitionarea acestui tip de banda adeziva personalizata si in acest fel veti putea impusa doi iepuri dintr-o lovitura, cu cele mai mici costuri.

Tot ce trebuie sa faceti este sa dati un simplu click pe cuvintele marcate anterior si astfel veti fi redirectionati catre unul din cei mai importanti producatori si distribuitori pe aceasta nisa, banda adeziva personalizabila, fiind doar o mica parte din totalul produselor pe care le comercializeaza, categoriile principale fiind urmatoarele:

• Hartie grafica si carton
• Hartie pentru birou
• Viscom
• Bobine
• Produse de igienizare
• Produse de ingrijire a pielii
• Produse de curatare
• Saci menajeri si pungi
• Cutii de carton si folii cu bule
• Benzi adezive
• Folii stretch si solutii de securizare

Toate aceastea sunt produse de-o calitate superioara si va sunt puse la dispozitie la cele mai avantajoase preturi.

Leave a Reply