Copii, Sanatate, Utile

Sunt interzise insectele in casele cu bebelusi

„O casa cu bebelusi reprezinta o binecuvantare”, asa spune bunica din satul de pe malul Dunarii cand i se umple casa de nepoti. Cel mare are deja 6 ani si o roaga sa-i faca bunatati: paine pe vatra, must, covrigi si cozonac copt pe vatra si legume la gratar. Uneori doreste carne de cocos de tara fiarta si atunci din cei peste 30 de cocosi uriasi, bunicii il taie pe cel mai gras pentru nepotul favorit.

Bunica este insa la fel de mandra pentru bebelusii din casa ei, baietelul si fetita fiicelor ei. Casa este curata ca un pahar, sterilizatoarele de cani si biberoane pune in functie, mancarea copiilor diversificata cu grija.

Pacat insa ca roiesc mustele si tantarii, mai ales cand caldurile sunt ucigatoare si cu toata plasa de la geamuri si usi, fiindca nepotelul cel mare se fataie pe usa cu ceata lui de copii cu care se joaca, intra roiuri in casa.

Acum bunicul si bunica stau la sfat fiindca tin ca la ochii din cap la nepotii lor:

-Trebuie neaparat sa apelam la cea mai buna firma din tara care se ocupa de dezinsectie case altfel se imbolnavesc cei mici! Mustele le ating fetisoarele si pielea, tantarii se hranesc cu sangele lor, nu se mai poate asa. Sa vina sa dea cu substante care sa nu fie toxice si sa dispara toti intrusii! De unde stiu eu ca nu se asaza si pe alimentele pe care le dau la masa?

Bunicul si-a pus ochelarii si s-a retras in camera lui cu laptopul in fata. Cauta batraneste si gaseste tot batraneste firma 3d-deratizarecompleta.ro. Plin de insufletire se informeaza si dupa 10 minute iata ce informatii ii ofera bunicutei:

-firma are experinta si vechime in domeniu si dupa ce trece prin case, birouri, institutii nu mai raman picior de musca sau aripa de tantar.

-cu toate ca este din Bucuresti, la cerere se deplaseaza si in restul tarii, fara sa fie nevoie sa se asigure transportul echipei.

-firma executa si operatiuni de urgenta, ei se incadrau la urgente fiind o casa cu bebelusi, deci a doua zi sosea la fata locului sa curete casa de insecte nedorite

-profesionalismul membrilor echipei este dublat de aparatura de ultima generatie si de substantele care distrug in totalitate insectele.

-substantele folosite nu dauneaza copiilor, ci numai furnicilor, mustelor, gandacilor si tantarilor. Toate acestea dispar dupa ce echipa isi face treaba de aceea se numeste dezinsectie 3 d. Nu se face distrugerea partiala a insectelor, ci in totalitate.

Bunica zambeste fericita acum, dupa ce casa ei a fost golita de insecte, iar copiii dorm linistiti. Au disparut si paianjenii si purecii rataciti de la caini, care se inmulteau uimitor din cauza caldurii. Nu a fost nevoie sa duca in alta parte copiii, doar i-a scos din casa in timpul dezinsectiei sa nu incurce echipa. Tarifele au fost oneste raportate la drumul lor din Bucuresti cu aparatura si substantele si munca de calitate pe care au facut-o. I-a placut in mod special, cand inainte de plecare au intrebat-o daca doreste certificate de dezinsectie sa-l prezinte parintilor copiilor sa-i lase aici toata vara, sa fie casa plina si binecuvantata…

Leave a Reply