Diverse, Utile

Telecredit – bani rapid si sigur

Esti in cautarea unui imprumut rapid si sigur? Daca ai nevoie urgenta de bani, apeleaza la Telecredit – imprumuturi rapide . Telecredit este o institutie financiara nebancara, o institutie care acorda imprumut simplu si rapid .

telecredit

Poti aplica pentru un credit la Telecredit online, direct de pe site-ul telecredit.ro.

Pentru a aplica online, trebuie sa tii cont de o serie de pasi simpli. Pentru inceput, intra pe site si alege suma pe care vrei sa o imprumuti. Daca apelezi pentru prima data la aceasta institutie, suma maxima pe care o poti imprumuta este de 500 de lei. Daca nu esti la prima aplicare, suma maxima pe care o poti imprumuta este de 1500 lei.

Dupa ce ai selectat suma pe care o doresti, trebuie sa iti creezi un cont (daca nu ai deja unul). Pentru a-ti crea cont  trebuie sa treci o serie de date personale, cum ar fi: numele, prenumele, CNP-ul, numarul de telefon, adresa de e-mail, dar si alte date.

Urmatorul pas este acela de a trimite documentele necesare. E si normal acest lucru, deoarece e nevoie de anumite documente pentru a primi un imprumut. Documentele se incarca pe site si se trimit pentru a fi analizate.

Astfel, ajungem la urmatorul pas si anume analiza cererii. Telecredit iti analizeaza cererea, dupa care vei primi o notificare prin SMS si e-mail in care ti se va spune ca cererea ta a fost aprobata.

Dupa aprobarea cererii, urmatorul pas este acela de a primi in contul tau bancar suma solicitata. Totul se desfasoara rapid si ai siguranta faptului ca primesti banii intr-un timp cat mai scurt.

In cazul in care, dupa ce ai facut solicitarea te razgandesti, ceea ce trebuie sa faci este sa contactezi telefonic institutia Telecredit si sa comunici faptul ca te-ai razgandit. La fel trebuie sa procedezi si in cazul in care vrei sa modifici suma solicitata initial.

4 Comments

 1. stoica claudia

  INTERESANT DAR DEOCAMDATA NU MA BAG LA ASA CEVA ,USOR DE LUAT BANI DAR MAI GREU DE DAT

 2. ghelbere elena

  Am un credit la banca si am impresia ca timpul sta in loc si nu mai vine vremea ca sa-l achit. Pentru o urgenta financiara este foarte bun acest credit dar mai bine ar fi sa nu avem nevoie.

 3. Nicolae Claudia

  La institutiile nebancare nu prea apelez
  Au dobanzile mai mari decat la banci, iar sumele pe care ti le imprumuta sunt mici.

Leave a Reply