Sanatate

Terapia Impulser-medicul tau de acasa

Sa mai vorbim despre importanta sanatatii? Am facut-o de atatea ori pe blog si totusi raman la aceeasi concluzie: nu ne preocupam suficient de sanatatea noastra! Noi, romanii, mergem la medic de cele mai multe ori pentru a trata, desi in teorie stim ca e mai usor sa previi decat sa tratezi. Ca sa nu mai spun de suferintele si stresul la care ne supunem organismul o data ce am ajuns sa fim bolnavi.

O alta problema spinoasa a sanatatii in tara noastra o reprezinta tratamentul in sine. Majoritatea medicilor raman la formele de tratament pe care le-au invatat in timpul facultatii, foarte putini sunt avizi de noutati. Sau chiar daca fac cunostinta cu noile tehnici si aparate, comoditatea sau teama de nou ii fac sa revina la cele stiute. Nu vorbesc la modul general, din carti sau ca rezultat a vizionarii prea multor talk-showuri, ci din proprie experienta. Am 30 de ani si mai mult de jumatate din viata mi-am petrecut-o avand probleme, traind in durere. Dupa 16 ani in care toti medicii, de la toate spitalele pe care le-am batut in lung si-n lat nu au facut altceva decat sa intervina pentru a calma durerile, in sfarsit un medic a avut curajul de a schimba lucrurile. A fost nevoie de 16 ani sa aflu cauzele problemei si sa incerc, impreuna cu medicul meu curant, sa gasesc si solutia la problema, sa fac ceva concret.

De ce aceasta istorisire? Pentru ca vreau sa va vorbesc despre terapia Impulser, un lucru mai mult decat binevenit pentru sanatatea noastra, a tuturor.

 

impulser

 

Daca in majoritatea afectiunilor, tratamentul presupune fie substante chimice, fie proceduri invazive(de cele mai multe ori foarte dureroase), tehnologia bazata pe generare de camp magnetic este total lipsita de efecte adverse, total sigura si -foarte important- nedureroasa. Practic, terapia magnetica imbina toate acele caracteristici care o fac ideala pentru orice pacient. Iar faptul ca poate fi folosita acasa, in intimitatea propriului camin, o face cu atat mai dorita.

Desi nu este atat de cunoscuta si utilizata pe cat ar trebui, tehnologia bazata pe generare de camp magnetic nu este o descoperire recenta, cum poate ati inclina sa credeti. Este folosita, intr-o forma simpla, bineinteles, inca din mileniul  al III-lea i.Hr de catre chinezi.

Nu mi-ar fi usor sa enumar beneficiile acestui tip de terapie, pentru simplul fapt ca sunt foarte multe! Principala utilizare este cea de vindecare a problemelor motrice, insa poate fi utilizata cu succes si in alte afectiuni: amelioreaza durerile, ajuta la vindecarea ranilor, imbunatateste circulatia, ajuta la tratarea a diverse afectiuni cardiovasculare , ajuta la tratarea osteoporozei, a reumatismului, stimuleaza metabolismul si duce la regenerarea sistemului imunitar, combate stresul, s.a. In concluzie, terapia magnetica Impulser ajuta organismul sa fie sanatos, prevenind sau tratand o serie de afectiuni, ducand la o stare generala de bine. Si totul fara durere, repet.  Mai multe despre terapia magnetica cu impulsuri pentru acasa puteti afla de pe pagina impulser.ro

Va recomand sa urmariti si filmuletul urmator:

 

Privind in urma, mi-as fi dorit sa aflu mai demult despre magnetoterapie. Tare mult mi-as fi dorit, sincer! In familia din partea tatalui sunt probleme care ma sperie, caci pare ca se mostenesc de la o generatie la alta… Bunicul a avut probleme care au pornit de la… picioare. Dureri cumplite care, combinate cu varsta, au ajuns sa il tintuiasca la pat. De aici si pana la o intreaga serie de afectiuni care i-au adus dureri inimaginabile nu a fost decat un pas. Tin minte cat de tare incerca sa para in fata noastra si cat suferea de fapt. Sa nu mai vorbim prin ce a trecut si bunica, cea care i-a fost alaturi nonstop…

Acum cateva zile, unchiul meu a plecat, s-a dus in Joia Mare. Acelasti tipar, o suferinta ca trasa la indigo dupa cea a bunicului… Aceeasi suferinta imensa, acelasi chin.

Nu spun ca daca noi, cei din familie, am fi stiut despre magnetoterapie si am fi aplicat-o , i-am fi salvat, poate ca da. Insa un lucru e sigur: intensitatea durerilor ar fi fost alta, calitatea vietii lor ar fi fost alta.

Cand stiu ce s-a intamplat si simt dureri cumplite in soldul drept, durere care se rasfrange pana in varful unghiilor si care uneori ma blocheaza pe drum sau ma tintuiesc pentru o perioada de timp la pat, e imposibil sa nu ma gandesc ca trebuie sa fac ceva! Iar acel ceva se numeste magnetoterapie. Pot avea medicul meu personal la mine acasa, la orice ora. Marturisesc ca acum ma documentez temeinic atat despre terapia in sine, cat si despre produsele Impulser. De aici poate incepe schimbarea, acea schimbare benefica pentru sanatatea mea si a celor dragi.

Leave a Reply