Utile

Tine aproape profesionistii de nadejde in caz de nenorocire!

Oamenii sunt diferiti, cand ai un deces in familie. Unii vin, cum aud ca s-a intamplat nenorocirea, iti prezinta condolenate si incearca sa se faca utili ca sa iti preia din poveri. Altii vin numai la inmormantare si la pomana.

Exista o categorie aparte de persoane care evita sa te streseze sau sa te asalteze si din cauza aceasta nu vine din momentul in care a auzit ca nenorocirea s-a abatut asupra ta.

Un deces in familia iti da viata peste cap din momentul in care survine, pana cand cel apropiat este condus pe ultimul drum. Sunt atatea lucruri de pus la punct pe fondul suferintei si bulversarii, incat apartinatorii ar face bine sa apeleze la o firma cu experienta ce ofera servicii funerare Sector 4.

Profesionistii de nadejde de la acesta firma de pompe funebre iti scot mortul din spital, chiar daca se stie cat de dificil este acest lucru sau iti preiau mortul de acasa, poti sa locuiesti si la etajul 10.

De 20 de ani, expertii firmei se ocupa de decedatii din spitale sau camine de batrani, pregatindu-le cu atentie trupurile pentru a fi depuse la capela si inhumate.

Echipa este atat de constiincioasa, incat face totul la superlativ si in cazul repatrierilor, cand sicriele raman sigilate de la aducerea in tara, pe timpul priveghiului si pana la ingropare.

Un constract semnat cu acesta echipa de specialisti cu experienta pe piata serviciilor de pompe funebre din Romania inseamna asigurarea:

-pregatirii la superlativ a trupului neinsufletit. Sunt atatea lucruri de facut pentru ca decedatul sa primeasca decent omagiile cunoscutilor si apropiatilor la priveghi. Totul incepe cu spalarea, imbalsamarea, cosmetizarea, imbracarea si asezarea in sicriul echipat cu tot ce trebuie.

Firma este renumita pentru imbalsamarea cu substante de calitate, clientii declarand ca niciodata nu au simtit vreun miros dubios la capela, iar rezultatele imbalsamarii s-au concretizat in conservarea trupului timp de 10 ani in mormant.

-un alt avantaj al colaborarii cu firma prezentata mai sus este acela ca are spatiu de prezervare propriu, iar daca decedatul are copii, parinti sau frati plecati din tara, la cererea expresa a acestora el poate fi tinut pana la sosirea celor care doresc sa il vada pentru ultima data si sa participe la ceremonie.

-la fel de important este si faptul ca firma detine o casa funerara proprie, un spatiu intim, prevazut cu dotari de ultima generatie in care mortul poate fi depus si privegheat.

-la aceste servicii indispensabile se adauga si transportul funerar cu masini autorizate cu frig si cu sisteme sigure de prinderea sicriului. Soferii profesionisti sunt politicosi si punctuali, dosarul de inhumare trecand tot in sarcina lor, fie ca vorbim de un deces in Romania, fie de unul care a avut loc in strainatate.

Apartinatorii nu sunt nevoiti sa se duca dupa decedat, fiindca este adus in tara de reprezentantii firmei cu dosarul de repatriere cu tot.

Ei sunt oamenii care iti sunt aproape in caz de nenorocire de la inregistrarea decesului, pana in ziua inmormantarii fiind in acelasi timp de o discretie iesita din comun. Fara sa iti invadeze spatiul vital se ocupa de tot cu pricepere si responsabilitate.

Leave a Reply