Sanatate

Tine minte cum sa tii minte: MEMO ON!

memo on

Nu stiu voi ce spuneti, dar eu am atat de multe pe cap, incat nu mai pot functiona fara agenda, memo pe telefon si post it-uri. Noroc ca am capul prins de gat, ca altfel nu exclud varianta sa mi-l uit pe undeva. Va spun cat se poate de sincer: am nevoie de ajutor.

In urma cu ceva vreme am consumat tabletele MEMO ON de la Ayurmed. Care m-au ajutat la un examen foarte important, avand in vedere cat am avut de invatat. Programul meu tot mai aglomerat m-a determinat sa reiau cura. Doar ca de data aceasta am o optiune mai buna: MEMO ON sirop. Am consumat atat de multe pastile pana acum, incat mi-e greu sa le mai inghit. E de inteles ca prefer oricand siropul, fiind mult mai usor de consumat.

Siropul MEMO ON de la Ayurmed este un produs ayurmedic util in orice familie, mai ales ca poate fi consumat si de copii. Nu doar adultii au multe pe cap, si ei trebuie sa faca fata lectiilor de la scoala.

In compozitia siropului am descoperit plante recunoscute pentru influenta benefica asupra celulelor nervoase, asupra memoriei, in special: Ginkgo biloba, rozmarin si .

Iau o lingurita cu jumatate de ora inainte de fiecare masa, ca sa fiu sigura ca sunt acasa. E mai comod asa.Recunosc ca e cam amar, chit ca are zahar. Mi-a luat cateva zile sa ma obisnuiesc cu gustul. Dar nu mai e o problema, stiti ca gustul se educa.

Rezultatele s-au vazut cam dupa o saptamana si ceva. Am constatat mai intai o imbunatatire la capitolul atentie. Iar de aici lucrurile se leaga: atentie inseamna o mai buna intelegere si fixare in memorie. Ar trebui sa fac o cura de 3 luni pentru maxime rezultate. Momentan ma descurc, dar la vara va fi punctul culminant: sfarsit de facultate, examen important pentru ocuparea postului dorit. Atunci cu siguranta voi urma o astfel de cura!

2 Comments

  1. ghelbere elena

    Am o memorie foarte buna decamdata si nu am nevoie de ajutoare, poate mai tarziu.

  2. Gradinariu Madalina

    Succes pentru ceea ce ti-ai propus. Cred ca ar trebui sa imi procur si eu????. As cam avea nevoie. De obicei nu consum pastile sau siropuri decat atunci cand ma doare foarte tare ceva. In rest incerc sa evit pentru ca pana la urma si pastilele astea dauneaza la ceva

Leave a Reply