Utile

Tinute accesibile pentru toti membrii familiei

Imaginea este tot mai importanta in zilele noastre. Oriunde si oricand conteaza cum aratam, nu-i asa? Desi incercam sa ocolim un raspuns direct si sincer , conteaza cum aratam.

Important este sa afisam o imagine care sa ne reprezinte, mai inainte de orice. La ce bun sa aleg haine scumpe ale unor branduri celebre daca nu mi se potrivesc?! Si sa mai si cheltui o avere pentru a nu arata bine? Nu, multumesc!

In cele ce urmeaza am sa va propun o tinuta practica, dar deloc monotona si, foarte important, accesibila ca pret. Nu toti avem portofelul burdusit cu bancnote si carduri…

Chiar daca in colectiile TeX gasim piese vestimentare pentru toti membrii familiei, astazi vedete sunt hainele de dama.

Sa purcedem in minunata lume a hainelor TeX, zic!

tinuta rochie

E o tinuta pe care sigur as purta-o la serviciu: suficient de decenta pentru un dascal, dar fara sa par prea sobra in fata copilasilor mei.

Intotdeauna mi-a placut combinatia intre o culoare neutra si una vibranta, deci aceasta combinatie gri-rosu nu face altceva decat sa imi demonstreze teoria šŸ™‚

Toate cele 3 piese fac parte din Colectia de toamna TeX, disponibila in Carrefour. Spor la cumparaturi si la creat tinute!

8 Comments

 1. rosia victoria

  Toata tinuta este super,dar preferata mea este rochia šŸ™‚

 2. Superba tinuta si eu as purta-o šŸ™‚

 3. MonykS

  Imi place, e draguta

 4. adriana stan

  mmm…dragut!

 5. Mioara Hus

  E o combinatie de culori foarte frumoasa, pe care o prefer si eu si o aleg de multe ori! šŸ™‚ Imi place toata tinuta, as purta-o cu mare placere si eu! Si intr-adevar, marca Tex are preturi foarte accesibile! Haine pentru copii am cumparat mai des din aceasta marca. Ai calitate la preturi accesibile!

 6. Paola Paola

  Cred ca nu este o a doua sansa pentru o prima impresie. Asadar daca tot ttrebuie sa te imbraci macar sa o faci conform cerintelor anotimpului, ocaziei si corpului tau pentru ca tex are intr-adevar preturi foarte bune si calitatea pe masura. Eu am cumparat foarte multe hainute pt bebe si s-au comportat foarte binee la spalare la temperaturi inalte.

 7. stoica claudia

  Superba tinuta ,sa o porti cu drag

 8. ghelbere elena

  O tinuta superba ai ales sa ne prezinti. bravo!

Leave a Reply