Diverse, Utile

Tipuri de consumabile HoReCa pentru hoteluri din Craiova

belluna

Daca esti in cautare de consumabile HoReCa pentru hoteluri in Craiova, gasesti produse Horeca Expert la Selgros; Articolele care poarta acest nume, Horeca Expert, sunt destinate indeosebi uzului in baruri, cafenele, restaurante, terase – practic orice local public unde accentul se pune pe satisfacerea clientilor.

Pentru ca clientii sa fie multumiti, un proprietar de afacere trebuie sa investeasca in diverse articole care vor spori gradul de confort resimtit de catre acestia. De asemenea, aceste produse trebuie sa fie si in acord cu stilul si designul localului, pentru ca totul sa se imbine perfect. Pentru articole Horeca Expert in Craiova, urmareste ofertele Selgros.

In randurile urmatoare, vom vorbi insa de o categorie aparte de produse Horeca Expert, si anume – consumabilele. Acestea sunt articole mici care trec foarte repede, se consuma intr-un ritm alert. In Craiova, gasesti la Selgros urmatoarele tipuri de consumabile HoReCa:

–       sampoane, sapunuri, geluri de dus si creme la plic, pentru folosinta in hoteluri;

–       betisoare igienice, gel dezinfectant, servetele umede si alte articole pentru igiena.

–       seturi cu ata si ac, pasta de dinti si periuta, crema si aparat de ras si diverse alte truse perfecte pentru calatorii

–       papuci de unica folosinta, prosoape, halate si alte articole textile pentru uzul hotelier

–       pahare, vesela si tacamuri pentru diverse bauturi si mancaruri

–       servetele cu diverse imprimeuri si culori

Acestea sunt doar cateva dintre consumabilele pe care le gasiti la Selgros Craiova; Cu siguranta veti gasi mai multe idei plimbandu-va printre rafturile magazinului; Sau daca dispuneti de mai putin timp, puteti sa accesati revistele cu oferte online – aici veti gasi preturile cele mai mici practicate de magazin si deseori veti afla si numeroase consumabile HoReCa printre ele.

Selgros Craiova

Produse alimentare si nealimentare

Sat Preajba, com. Malu Mare, str. Henry Ford, nr. 12, jud. DoljCraiova, , RO

Tel: 0251 305 000

Fax 0251 305 199

Leave a Reply