Sanatate

Trateaza eficient prostata cu Ormus!

Ca sanatatea este cea mai de pret comoara si ca suntem datori sa o pretuim, nu cred ca mai are sens sa povestim.

Ca de fiecare data, ajungem la medic numai cand problema nu mai suporta amanare. Si e la fel de adevarat ca – in incercarea disperata de a rezolva problema- acceptam cu usurinta tratamentul indicat de medic. Daca avem sansa sa intalnim un medic bine pregatit si cu doza de nebunie necesara in a incerca TOTUL pentru binele pacientului, bine, daca nu, ghinionul nostru!

Daca pana acum am insistat pe problemele de sanatate ale femeilor si copiilor, cred ca ar fi cazul sa vorbim despre o afectiune care da batai de cap tot mai multor barbati. Iar cei dragi noua nu sunt nici ei ocoliti de probleme.

Stilul de viata al tatalui meu s-a schimbat major in ultimii 2 ani. La inceput nu prea observi anumite lucruri, dar cand ele se tot repeta, devin evidente. Curand, ne-am dat lesne seama ca tata sufera de o afectiune a prostatei: mergea tot mai des la baie, inclusiv noaptea ; evita din ce in ce mai des drumurile lungi; prefera un drum mai lung cu trenul unei calatorii mai scurte cu microbuzul(motivul e foarte simplu)…

Ca problemele prostatei cresc direct proportional cu varsta barbatului, stiam deja. Si mai aveam o oarecare preconceptie, cum ca orice afectiune a prostatei ar fi un soi de cancer… Se pare ca nu e asa!

Sincer, niciodata nu am aprofundat mai mult cauzele aparitiei acestor probleme. Recent, am aflat ca transformarea testosteronului in dihidrotestosteron este cauza afectiunilor prostatei. Aceasta varianta „rea” de testosteron produce marirea prostatei(lucru care poate strangula ureterul), aceasta ducand la o serie de probleme in lant.

Putem impiedica transformarea testosteronului in dihidrotestosteron cu ajutorul unor elemente minerale, cele mai imporante fiind zincul si cromul. Am descoperit asa un tratament inovator – Ormus-, un concentrat mineral obtinut prin proceduri multiple ce dureaza 7 zile. Practic, din apa termala sarata din lacurile vulcanice situate la mare altitudine pe Platoul Tibetan, se elimina sarea si se precipita minerale monoatomice pretioase pentru sanatate, printre ele si cromul de care aminteam mai devreme.

produse-ormus-pure-small

apa termala sarata din lacurile vulcanice de altitudine de pe Platoul Tibetan – See more at: http://www.ormus.ro/product-info.php?ormus-pure-pid170.html#sthash.S8uQJFZA.dpuf
concentrat mineral
concentrat mineral

Desi la tara lumea e mai rezervata in a avea discutii libere, am noroc cu un tata deschis la minte si autodidact, un om pe care conditia sociala nu l-a impiedicat sa invete si sa se autodepaseasca. Tocmai de aceea m-am gandit sa ii spun mai multe despre Ormus si sa descopere el insusi avantajele unei cure cu acest produs inovator. A inteles ca exista un tratament pentru prostata care poate fi aproape de natura, ca nu intotdeauna tratament este echivalent cu chimic…

Desigur, ramane sa aprofundeze, sa citeasca marturiile celor care au incercat deja tratamentul, dar decizia ii apartine in totalitate. Sper doar ca raspunsul sau sa fie cel care sa ii aduca sanatatea cat mai curand!

4 Comments

  1. Rotaru Gabriela Tatiana

    Interesant,nu stiam ca e bun si pentru boala domnilor,dar cat citesti mai inveti cate ceva,mai vezi,interesant.

  2. Un articol foarte bun si util! Cred ca este foarte bun domnilor cu probleme
    pupici :-*

  3. Luca Mihaela

    Numai la tara? Am vazut la oras oameni mai incuiati la minte care nu erau in stare sa discute pe astfel de teme.

Leave a Reply