Utile

Tu ai aflat despre noile produse Persil Discs 4 in 1?

Recent, gratie faptului ca fac parte din comunitatea BUZZStore, am avut ocazia sa primesc noile capsule de la Persil. Sunt de doua ori norocoasa: pe de-o parte pentru ca testez niste produse minunate, absolut necesare in orice gospodarie, iar pe de alta parte ca le-am primit GRATUIT. Da, ai citit bine! Daca si tu vrei sa te inscrii si sa primesti gratuit produse, intra aici si fa-ti cont –> CLICK AICI.

Am primit kit-ul Persil care contine:

 • 1 x Detergent automat capsule Persil DISCS Regular 11 capsule
 • 1 xDetergent automat capsule Persil DISCS Color 11 capsule
 • Tricou personalizat
 • Mostre si pliante pentru 10 cunostinte
 • Desi eram tare nerbdatoare sa incerc capsulele, le-am primit in perioada cu Sf. Dumitru, deci a trebuit sa astept cateva zile pana sa le pun la treaba.

  Pentru ce rufe se potriveste Persil Discs 4 in 1?

  Dupa cum stiti, un prim criteriu de separare a rufelor murdare inainte de spalare este cel al culorii: rufe albe, rufe colorate si rufe negre.

  Recomandarea Persil este urmatoarea: Persil DISCS Regular pentru rufele albe, iar Persil DISCS Color pentru cele colorate. Eu il utilizez pe cel Color si pentru rufele negre.

  Care sunt beneficiile utilizarii capsulelor Persil Discs 4 in 1?

  Designul revolutionar permite unei singure capsule sa aiba 4 compartimente, pentru maxime beneficii. In plus, dozarea este perfecta, deci nu trebuie sa iti faci griji ca ai utilizat mai mult sau mai putin detergent decat este necesar.

  Beneficiile promise de produsele din gama Persil Discs 4 in 1 sunt urmatoarele:

 • Indeparteaza petele
 • Ofera prospetime de lunga durata
 • Ofera stralucire hainelor
 • Ingrijeste tesaturile
 • Concluzii personale

  Inca de cand am deschis coletul,primul lucru care m-a surprins a fost mirosul foarte placut. Efectiv, un colet parfumat.

  Apoi am remarcat cutiutele foarte practice de depozitare a capsulelor. Sigur le gasesc eu o intrebuintare la scoala!

  A venit vremea sa le pun la lucru pe doamnele capsule. Intai se pune discul in cuva masinii, apoi hainele si se selecteaza programul dorit. Si gata, asta e tot! Fara griji ca nu ai pus suficient detergent, ori ca ai pus prea mult si e nevoie de clatire suplimentara.

  Rufele sunt curate si culorile stralucitoare. Iar parfumul e wow! Ai putea lejer sa nu mai folosesti balsam de rufe, eu am testat asta si nu pot spune decat atat: am avut aceleasi haine parfumate pe care le ador!

  Indiferent de magazinul din care le veti achizitiona, rezulta un pret mediu de 1 ron/capsula. Adica 1 ron per spalare. Eu zic ca merita cu prisosinta!

  Daca vreti sa aflati mai multe detalii despre produse, le gasiti pe persil.ro.

  Leave a Reply