Diverse, Sanatate, Utile

Tu ce magazin de vinuri folosesti?

Pare o intrebare ciudata, ce magazin de vinuri folosesti, multa lume ar ramane suprinsa, insa vinul este o bautura ce ofera foarte multa avantaje, multi consuma vin zilnic, desigur, moderat, cate un pahar impreuna cu pranzul sau cu cina, insa este consumat constant. Astfel, oamenii care cumpara des ajung sa aiba si un magazin preferat. Eu de pilda cumpar vin online; Da, nu ai citit gresit, am spus online, iar un magazin de vinuri preferat este Vinescu, sunt aici mai multe tipuri de vin, in functie de tip, regiune si alte criterii.

rose-wine-smaller

Exista multe motive pentru care merita sa bei mai mult vin (intr-un mod responsabil desigur), eu am sa iti prezint doar cateva dintre ele:

  • Ai astfel ocazia sa folosesti o gama variata de pahare elegante. Poate pare ca un motiv superficial, dar paharele de vin chiar arata foarte bine
  • Cei ce beau cantitati moderate de vin, au un risc redus de afectiuni cardiace. Daca doctorii ne spun sa bem vin, eu zic sa bem vin.
  • Poti sa umpli sticlele de vin cu luminite pentru a crea niste obiecte de decor foarte frumoase, iar singura modalitate in care poti sa ai sticle de vin goale este sa bei vinul din ele.
  • Kalimotxos e un motiv destul de bun. Da, kalimotxos e un cuvant adevarat, inseamna o bautura realizata din parti egale de vin rosu si coca-cola. Delicios.
  • Au niste etichete superbe si sticlele arata mereu foarte bine
  • Iti mentine memoria acuta, nu dupa 4 pahare, dar in general. Un studiu realizat de o universitatea din Statele Unite a descoperit ca functiile creierului scad intr-un ritm mai rapid la cei ce nu consuma alcool, fata de cei ce consuma alcool.
  • Cei ce consuma vin au o rata a mortalitatii cu 34% mai mica decat cei ce consuma bere sau spirtoase.

 

Fata de alte bauturi alcoolice, vinul, fie alb, fie rosu, are mai multe caracteristici care il fac mai sanatos pentru organism, asa ca nu ezita. Mai sus ai 7 motive, as zice eu, foarte bune sa faci o comanda de vin chiar acum, vezi oferta de la Vinescu!

Leave a Reply