Utile

Un decor modern in casa – prin marmura clasica

Marmura are o anumita frumusete aparte, un stil, un look unic, nici un alt material nu o poate imita sau inlocui, culorile si modurile in care variaza si creeaza o imagine aparte in fiecare placa de marmura este un lucru unic. Este un material rezistent, fin, care desi necesita o atentie aparte, ofera multe in schimb prin aspect, impact vizual si element de decor. Desi placile de marmura sunt cele mai comune, marmura sub forma aceasta gasesti la Fabi, de diferite tipuri, marmura poate fi folosita si ca element de decor interior.

20c9a__Attractive-Modern-Floor-Surface-Of-Marble

Marmura poate fi folosita in pardoseli, pentru living, bucatarie, baie, hol, pentru blaturi in baie in bucatarie, dar poate fi folosita si ca obiect de decor, ca si accesoriu. Multa lume asociaza marmura cu o camera mare, rece, sau cu sculpturile clasice ce le gasim in muzee. Clasicismul si marmura parca merg in aceeasi propozitie, insa marmura in sine este un material versatil, asta inseamna ca poate fi si moderna, in locul si sub forma potrivita.

Marmura intotdeauna va fi la moda, insa este important sa stii cum sa imbini elemente de marmura in decorul casei tale. Poate arata un anumit nivel de sofisticare si lux, intr-o combinatie aleasa atent.

Adauga un pic de marmura in living-ul tau, marcand locurile unde pui de exemplu scaunele, poti de asemenea sa plachezi intreaga podea cu marmura, iar in locurile cu mobila sa folosesti o alta nuanta, te poti juca cu ea, poti crea forme si senzatii din diferitele nuante si modele de marmura existente.

Baia poate arat superb cu un decor bazat pe marmura, cabina de dus poti sa o imbraci complet in marmura, la fel si podeaua sau blaturile, nu trebuie sa iti faci griji pentru monotonie, exista atat de multe nuante de marmura disponibile incat poti sa creezi un spatiu deschis, liber si interesant in acelasi timp.

Poti diversifica modalitatea in care folosesti marmura, placile nu trebuie sa fie nici de aceeasi nuanta, nici de acelasi model, nici de aceeasi marime. De asemenea poti marca anumite locuri din casa cu o bucata de marmura, in living, in loc de o masuta pentru cafea, poti folosi o placa groasa de marmura pe picioare, iar obiectele de decor ce pot fi create tot din acelasi material sunt foarte numeroase.

Chiar daca marmura este clasica in foarte multe sensuri, asta nu inseamna ca nu poate crea sau marca un decor modern, depinde doar cum o folosesti, cum o imbini cu elementele din jur si ce atmosfera vrei sa creezi. Nu ezita sa folosesti marmura in decorul casei tale!

Leave a Reply