Utile

VELUX – mai mult decat o simpla fereastra

Oare cine nu a auzit macar o data de VELUX? Cu siguranta multi se bucura deja de experienta oferita de minunatele ferestre VELUX in casele sau birourile lor. Dar oare cata lume stie ce reprezinta cu adevarat VELUX?

fereastra velux

 

Infiintata in urma cu sapte decenii si cu o prezenta de aproape 20 de ani in Romania, compania VELUX comercializeaza ferestre de mansarda, precum si ferestre-pentru-acoperis-terasa, rulouri decorative si parasolare, tunele solare, sisteme de automatizare a casei, dispozitive de comanda si control.

Motivele pentru care ar trebui sa alegi VELUX pentru casa ta nu sunt deloc putine. Daca ar fi sa le sintetizez as face-o astfel:

V – viziune si valori

E – experienta si evolutie

L – lumina si lux

U – utilitate

X – nota 10(X) pentru calitate si confort

Viziune si valori

De la prima fereastra VELUX montata  si pana in prezent valorile companiei au ramas neschimbate.

Am putea lesne afirma ca Villum Kann Rasmussen – fondatorul VELUX– este un vizionar. Acesta si-a dorit ca produsele VELUX sa asigure lumina naturala si aer proaspat in mansardele cladirilor, efectul major fiind imbunatatirea calitatii vietii oamenilor. Iar ultimele decenii si milioanele de case din intreaga lume in care VELUX e prezent au dovedit ca a reusit ceea ce si-a propus.

Experienta si evolutie

Orice brand care isi doreste sa reziste trebuie sa vina mereu cu idei inovatoare, sa evolueze constant. Iar VELUX exact asta a facut si continua sa faca.

De la prima fereastra de mansarda montata acum 70 de ani lucrurile s-au schimbat. Nu doar gama de produse a crescut considerabil, ci si calitatea acestora. Sistemele au fost permanent imbunatatite, astfel incat putem vorbi acum despre diferite tipuri de ferestre (ferestre VELUX acoperis inclinat sau ferestre acoperis terasa, de exemplu), diferite tipuri de actionare( ferestre VELUX cu actionare electrica sau cu deschidere manuala), etc.

Lumina si lux

Ideea utilizarii spatiului oferi de mansarde a fost una bine primita. Insa o data cu prima fereastra pentru mansarda VELUX montata spatiul a capatat o alta importanta. Spatiul inchis, intunecos si fara o ventilatie corespunzatoare s-a transformat intr-un spatiu uluitor. O data cu patrunderea luminii naturale si cu posibilitatea aerisirii adecvate mansarda a trecut de la stadiul de spatiu de depozitare la cel de spatiu locuibil. Si nu orice tip de spatiu locuibil, ci unul de lux. Da, toate cu ajutorul unei ferestre VELUX. Pentru ca VELUX este mai mult decat o simpla fereastra, este cheia catre obtinerea unui stil de viata excelent.

Utilitate

Din punerea in practica a viziunilor companiei a rezultat maxima utilitate a produselor VELUX. Fie ca vorbim de ferestre, fie de rulouri VELUX sau orice alt produs, un lucru este clar: nu le putem contesta utilitatea.

Calitate excelenta

Nu ma pricep la detalii tehnice, insa inainte de a lua o decizie imi place sa ma documentez serios. Cu atat mai mult cu cat este vorba despre o investitie in casa mea. Am descoperit la produsele VELUX caracteristici mai mult decat impresionante. Stiu sigur ca exista produsul potrivit pentru orice nevoie.

Descopera si tu noua generatie de ferestre VELUX!

4 Comments

 1. ghelbere elena

  Ce pacat ca stau la apartament si nu la o casuta caci mi-ar placea sa am asemenea ferestre.

 2. stoica claudia

  Foarte frumos

 3. Nicolae Claudia

  Eu de niste rulouri as fi interesata..am nevoie pentru balcon. Trag un ochi pe site

 4. Andreea Grecu

  Wow. Cat as vrea sa facem și noi așa la mansarda! Arata foarte elegant și interesant! 🙂

Leave a Reply