Utile

Verdict: Bucurie la cumparaturi!

Detectivul Radu Misterescu simtea ca zilele trec cam greu. Nu isi mai aducea aminte de cand nu mai avusese un caz serios, care sa il intrige, pe langa atatia soti incornorati… Avea misterul in sange si totusi de vreme buna adrenalina lui ramanea la cote scazute.

holiday-shopping-tips

 

Dar, undeva pe la sfarsitul lui noiembrie, se intampla ceva suspect: toata lumea iesea zambind de la cumparaturi, din saloanele de infrumusetare si de… peste tot unde, in mod normal, dupa ce cheltui bani, nu prea iesi zambind larg. Ceva se intampla, dar nu reusea sa isi dea seama. Trebuia sa afle, curiozitatea ii fusese starnita! Nu stia de unde va incepe, dar isi propusese sa fie cu ochii-n patru.

Aproape ca uitase de „investigatie”, cand – intr-o zi- auzi, fara sa vrea, o discutie intre vanzatoare si unul dintre clientii din magazinul de pantofi in care se afla:

– Credeti-ma ca merita sa il ai, o spun din proprie experienta! Pacat ca nu l-am descoperit chiar de la 20 noiembrie, as fi castigat si mai mult. spuse domnul vanzatoarei

– Nu sunteti prima persoana care imi spune de el, tot mai multi clienti sunt incantati de achizitie.

– Cred si eu ca lumea e incantata! spuse domnul. Ai atatea beneficii, incat ar fi pacat sa ratezi asa ocazie! Si mai ales ca nu tine mult, pana pe 31 ianuarie 2014. Stiti dumneavoastra cum se spune: Bate fierul cat e cald!

– Am auzit ceva de 3% inapoi , lunar, din valoarea cumparaturilor tale efectuate oriunde in lume daca le achiti cu unul din cardurile de credit Visa Exclusive Gold sau Piraeus Visa Exact in perioada promotiei. Asa este?

-Da, e corect. Cand ma gandesc cate cumparaturi sunt de facut luna aceasta, pentru masa de Sarbatori, pentru cadouri si cate si mai cate, ma bucur ca il am! Pentru ca banii astia oricum i-as fi cheltuit, dar asa macar ma aleg cu ceva inapoi. Cheltuielile nu mai au un gust asa amar cand il folosesc.

Detectivul Misterescu voia sa afle cat mai repede despre ce este vorba! Cum adica multa lume e incantata si vorbeste despre el, iar el habar nu are care este subiectul discutiei? Insa avea o vaga banuiala ca acest ceva are legatura cu bucuria suspecta pe care o observase in nenumarate randuri pe fetele oamenilor. Asa ca se apropie de domnul care discuta cu vanzatoarea si il aborda:

– Ma scuzati ca va intrerup, dar am auzit, fara sa vreau, cat de entuziasmat sunteti de el si de beneficiile lui. Mi-ati putea spune la ce anume va referiti?

– Nu e niciun deranj! Ma refeream la cardul Piraeus care iti aduce beneficii multiple: primesti 3% din valoarea cumparaturilor lunare, ai 0 comision de retragere la orice bancomat din tara si nu numai, 0 comision la cumparaturi la milioane de comercianti, 0 dobanda la cumparaturile in rate la comerciantii parteneri ai bancii, ca doar stiti ce vremuri traim, cati dintre noi isi mai permit cumparaturi cu banii jos? Si daca vreti sa aflati mai multe despre promotie, luati legatura cu cei de la Piraeus Bank, sunt mereu in dialog cu clientii sai sau cu potentialii clienti!

Asadar acesta era misterul ultimei perioade: posesorii de carduri de la Piraeus primeau bani inapoi la cumparaturi , aveau 0 comisione si 0 dobanzi. Cum sa nu zambeasca larg?! Un nou caz rezolvat de detectiv- verdict: bucurie la cumparaturi!

main_img

2 Comments

  1. Bianca Roxana Anitei

    Frumos articol, felicitari!!!

Leave a Reply