Concursuri

Vine, vine primavara, SuperBlog e-n toata tara!

SuperBlog. Spring SuperBlog. E aici, a zecea editie a sosit o data cu primavara. Nici nu mi-am dat seama cand s-a terminat editia de iarna, ca a si venit cea noua. Semn ca am fost ocupata, e de bine!

participssb2015-200x200

Bineinteles ca nu am rezistat tentatiei de a ma inscrie, chit ca timpul nu mi-e prieten. Dar cine a mai participat la SuperBlog stie ca e un soi de dependenta. Una buna. Oare se accepta expresia dependenta buna? ­čÖé

Prima editie la care m-am inscris a fost cea de toamna-iarna 2012. Nici nu mai stiu pe ce loc m-am clasat, 50 si ceva, daca nu ma insel. Apoi o pauza nedorita(se intampla ca primavara si toamna sa ajung prin spitale…). In 2014 am zis hai, fie ce-o fi, desi ma programasem la o interventie chirurgicala fix in mijlocul perioadei de concurs. Am scris la foc automat vreo 3 probe si am plecat linistita la spital. ­čśÇ Am terminat pe locul 9. Acum ma inscriu fara nicio intentie(nu ca la celelalte editii as fi ochit vreun top), doar din placerea de fi iar in competitie cu mine insami, cu timpul, cu subiecte cu care sunt complet paralela… E dependenta, nu m-ati crezut?

Asa ca, sa Spring SuperBlog!

1 Comment

  1. adriana stan

    succes!!

Leave a Reply