Diverse, Utile

Vreau permis de conducere!

 Am zis! Oare de ce am asteptat atat sa imi fac curaj?! Da, curajul mi-a lipsit pana acum, dar de cand sunt mamica nimic nu mi se mai pare greu. Cine are copii, stie 🙂 Si am zis sa ma grabesc, altfel o sa fiu o bunicuta la volan cu semnul de incepator, sa aiba nepotii de cine rade…
 Sa incepem cu inceputul! Eu sunt destul de organizata( in cea mai mare parte a timpului) si nu prea imi place sa fac lucrurile nici cum se nimereste, nici cum se potriveste. Mie imi place sa le fac ca la carte. Ca tot vorbeam de carte, nu se mai poarta sa pui burta pe ea sa inveti regulile de circulatie si semnele, acum daca vrei sa fii cool musai sa completezi niste chestionare drpciv, da nu oricum si de oriunde, sa iti dau un pont: intra colea pe Permis de Conducere! Cum de ce?! Daca ma intrebi, inseamna ca inca nu ai intrat pe site…Hai sa nu te las nedumerit, iti dau cateva motive sa inveti pe Permis de Conducere:

~chestionarele sunt explicate, adica daca nu ai luat punctajul maxim(mult ravnitul 26!) ti se spune ce ai gresit si sa nu se mai repete, da?

~chestionarele auto au acelasi format cu cele de la examenul auto si este acelasi folosit de Politie, deci te vei familiariza cu tipul de examen, nu ai scuza sa vii acasa fara deja celebrul 26!

~ca sa ai o idee mai clara despre legislatia rutiera, gasesti chestionarele pe categorii, simplu, nu?Mai vrei motive? Mai bine le descoperi singurel pe site, ca doar ai peste 18 ani, deci creierasul a ajuns la oaresce maturitate, nu?

Acum va las cu bine, ma pun pe invatat semne, mereu am fost curioasa de ce face nenea politistu’ semnele alea in intersectie!Si sper sa vin curand cu vestea cea mare: mi-am luat permis!

9 Comments

 1. si eu vreau sa dau de permis!!am zis 🙂

 2. am picat 😀 pe site :))) cu ocazia asta ma apuc serios de invatat 😀

 3. Ana Naghi

  offf, sa nu se mai intample! :))

 4. Ana Naghi

  :)))

 5. Ana Naghi

  stiu multe persoane care au permis dar nu conduc

 6. Sper sa nu te numeri printre ele.

 7. Ana Naghi

  nu, cand il iau ma si pun pe condus :))

 8. :))) imi iau cartea pt legislatie ..in prima faza

 9. ghelbere elena

  Iti trebuie sa ai inclinatie si talent pentru a conduce o masina.

Leave a Reply