Utile

Vrei să fii în siguranţă? Surpinde-ți hoțul cu o cameră de supraveghere inteligentă!

Supravegherea video a casei dumneavoastră nu trebuie niciodată neglijată indiferent dacă sunteți de părere că aveți o locuință care nu este neapărat impunătoare. Deși mulți spun că amplasarea unor camere de supraveghere nu reprezintă decât un moft costisitor, prezența acestora este mai mult decât necesară pentru siguranța bunurilor dumneavoastră.
În mod normal, supravegherea video ar trebui să înceapă de la exterior spre interior pentru o siguranță mai bună și, în același timp, completă. Puteți deveni oricând ținta unui hoț dacă aveți o casă frumoasă cu o curte mare, dar și alte bunuri de valoare în care ați investit de-a lungul timpului. Astfel, este indicat să vă securizați casa înainte să plecați chiar și pentru o perioadă scurtă de timp.


Surpindeți-vă hoțul atunci când dorește să vă viziteze!

 

 

 

Cum puteți face acest lucru? Amplasând camere video de supraveghere cu lentilă varifocală pe pereții exteriori ai casei dumneavoastră, dar şi camere cu lentilă fixă pentru exterior, pentru siguranţă garantată. Probabil că vă întrebați ce se întâmplă dacă hoțul are de gând să vă viziteze pe timpul nopții. În acest caz este obligatoriu ca echipamentul de supraveghere să aibă și infraroșu!
De ce camerele video de supraveghere cu lentila varifocal?

Cu siguranță, vă întrebați, de ce camerele video pentru supraveghere cu lentilă varifocal? Ei bine, iată motivele:

 • Lentila varifocal vă oferă posibilitatea să vedeți toată curtea, iar acest lucru este foarte important. O astfel de cameră pentru supravegherea locuinței dumneavoastră poate fi modelul 1Megapixel Varifocala IR 40 AHD disponibilă şi în magazine. Lentila varifocală cu deschidere între 2.8 și 12 mm, ajută camera de supraveghere să obțină imagini de calitate foarte bună. Lentilele sunt perfecte atunci când vă doriți să focusați o anumită zonă a imaginii sau când vreți să obțineți un unghi foarte larg de supraveghere, cum ar fi curtea casei.

 • O altă caracteristică importantă a camerelor de supraveghere este disponibilitatea acestora de a funcționa și pe timpul nopții prin intermediul led-urilor infraroșu de tip SMD. Acestea pot lumina pe o distanță de până la 40 de metri ori chiar și până la 60 de metri.

 • Camerele video de supraveghere vă oferă, totodată, posibilitatea de a înregistra imagini foarte bune în lumina slabă sau în întuneric fără zgomotul de imagine tradițional al camerelor digitale.

 

 • Camerele de supraveghere dispun de o carcasă cu grad de protecție semnificativ, care le permite să funcţioneze corespunzător, indeferent de vremea de afară. Astfel, ele pot funcționa la temperaturi între -20 și +50 de grade și sunt rezistente în fața condițiilor de ploaie, ninsoare, nisip sau praf.

Cât trebuie să alocăm unui echipament de supraveghere video?

Aceasta este o altă întrebare care apare în momentul în care decideți să vă securizați locuința. Înainte de toate, gândiți-vă cât de important este să vă lăsați casa și bunurile personale în siguranță atunci când plecați. Cu siguranţă, nu vă doriți ca atunci când vă întoarceți din vacanță, de exemplu, să găsiți casa în dezordine. De aceea, este de dorit să evitați astfel de neplăceri şi să achizionaţi camere de supraveghere care aduc un plus uriaș siguranței familiei și locuinței dumneavoastră. Prezența acestora va descuraja infractorii, care se vor gândi de două ori dacă să „dea lovitura” sau nu în casa dumneavoastră.

Trebuie să ştiţi că există echipamente care costă foarte mult, însă încercați să analizați și să stabiliți ce fel de camere video de supraveghere aveți nevoie, dar şi numărul de camere necesar. Chiar și o singură cameră de supraveghere poate asigura protecția locuinței dumneavoastră. Gândiți-vă bine și scăpați de o grijă! Protejați-vă familia, bunurile și casa pentru care ați muncit. Luați-vă măsurile de securitate de care aveți nevoie pentru o viață liniștită!

5 Comments

 1. ghelbere elena

  Am ajuns sa nu mai fim in siguranta in propria locuinta si cred ca e vine sa avem instalate astfel de camere.

 2. Valeria Chertes

  Eu cred ca voi lua aceste masuri deoarece acum recent a intrat un hot la noi in casa cand eram si eu acasa si nu pot sa spun ce sperietura am tras.

 3. TRICA VIORICA

  Un articol interesant si util.Multumim!

Leave a Reply