Utile

Vrei sa iti muti lucrurile in siguranta? Alege serviciile unei firme de transport mobila Bucuresti!

Acum patru ani am reusit sa imi indeplinesc visul de a avea propria locuinta. Insa dupa ani si ani de stat cu chirie sa nu credeti ca am stat cu mainile in san, am strans tot ce trebuie intr-o casa. Asa ca atunci cand m-am mutat a fost nevoie de o duba ca sa transport tot ce aveam: mobila, electrocasnice, haine, decoratiuni, etc.

Majoritatea a ajuns intacta, dar au fost si pierderi, din pacate. Asta pentru ca am apelat la o cunostinta prea putin interesata daca bunurile mele ajung sau nu intregi la destinatie. Eu nu am fost in acea duba, dar cand am inceput sa despachetez mi-am cam dat seama ca a fost o cursa gen Formula 1, in urma careia unele dintre lucrurile mele au cedat…

Ce vreau sa spun este ca acum, daca ar fi sa reiau experienta, as apela fara sa stau pe ganduri la o firma specializata in transport mobila Bucuresti. Pentru ca stiu sigur ca altfel ar sta lucrurile.

movers2

De ce sa apelezi la o firma de transport mobila?

E foarte simplu: o firma care se respecta isi doreste sa ofere servicii ireprosabile clientilor sai. Asa ca ar avea grija de lucrurile mele, un client multumit e cea mai buna reclama.

Din experienta stiu ca poate fi o mare bataie de cap sa gasesti o masina potrivita. Dar o firma iti poate pune la dispozitie exact masina de care ai nevoie, in functie de cat de multe lucruri ai de transportat. Iar acea masina este condusa de un sofer profesionist, lucru demn de luat in seama. Uneori cunostintele, oricat de bine intentionate ar fi, nu sunt chiar ceea ce am numi profesionisti.

O firma dispune de tot echipamentul necesar manipularii si transportului in siguranta al mobilei tale, de la chingi pana la folie speciala ce protejeaza mobilierului. Iarasi nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste “dotarile”. Nu esti fortat de imprejurari nici sa faci rost de ele, nici sa faci eforturi supraomenesti fara ele.

Daca un cunoscut isi permite sa te sune in ultimul moment si sa amane momentul mutarii, din diverse motive, o firma cu care inchei un contract se va asigura ca respecta termenul stabilit. Transportul va fi facut asadar la momentul dorit, in siguranta si rapid. Adica exact ceea ce iti doresti de la o astfel de operatiune.

Daca nu ai prieteni dispusi sa ajute la incarcarea si descarcarea mobilei sau pur si simplu te muti in cursul saptamanii, cand toata lumea este la serviciu, poti discuta cu firma care te ajuta sa iti puna la dispozitie personal pentru manipulare. Oameni care te vor ajuta la munca grea, o grija in minus pentru tine.

Ce firma serioasa iti recomand?

Daca tot ce ti-am spus pana acum iti suna bine, dar te intrebi unde poti gasi o astfel de firma serioasa, care iti ofera servicii fara cusur, iti voi usura munca si iti voi spune concret: ABC Trans.ro – firma de servicii de transport Bucuresti.

Ii recomand pentru experienta de aproape 14 ani in domeniul transporturilor , pentru seriozitatea si promptitudinea cu care isi indeplinesc misiunea, pentru preturile competitive si pentru deschiderea catre client prin oferirea de consultanta gratuita in vederea alegerii celei mai bune solutii.

3 Comments

  1. kamy camelia

    Sunt de acord cu tine, cel mai bine sa apelezi la profesionisti cand ai nevoie de un mijloc de transport, prefer sa dau un ban in plus, dar stiu macar ca ajung cu lucrurile intregi la destinatie

  2. ghelbere elena

    Ca pentru orice serciu ai nevoie e bine sa apelezi la o firma specializata care stie cum sa faca si sa rezolve lucrurile.

  3. Nicolae Claudia

    In urma cu 4 ani, am trecut si eu prin asta. Dar am avut grija ca toate lucrurile sa le impachetez adecvat, sa le pun in cutii si toate au ajuns cu bine la destinatie. E mai usor cu o firma specializata, dar bugetul nu permitea una

Leave a Reply