Sanatate, Utile

Zir-Fos® te ajuta sa refaci flora intestinala

Zir-Fos® este cel mai performant produs de refacere a florei intestinale, datorita celor mai eficienti ingredienţi activi descoperiti pana in prezent si a compusilor sai vitaminizaţi. Printr-o administrare simpla, Zir-Fos® regleaza toate tulburarile tranzitului intestinal, fiind singurul produs farmaceutic cu rezultate benefice atat in ameliorarea constipaţiei, cat si in tratarea diareei, odata cu alte probleme specifice disconfortului abdominal.

DSC09733

Am ales sa incep cu descriere oficiala caci sintetizeaza perfect proprietatile si calitatile produsului.

In momentul de fata pe piata exista nenumarate produse care promit refacerea florei intestinale si rezolva situatiile neplacute de constipatie, respectiv diaree. Multe spun ca fac asta, putine o fac cu adevarat. Adica de multe ori mananc mai mult orez decat chinezii, pe langa produsele respective…

Nu imi propun nici sa ridic in slavi acest produs, nici sa fac contra-reclama. Voi exprima intocmai realitatea. Cum de cateva zile sunt pe antibiotic, inevitabil au aparut si problemele, stim cu totii ce efect au aceste medicamente asupra florei intestinale. Aveam de ceva vreme in casa Zir-Fos®, dar nu am avut nevoie pana acum de el.

Pentru un tratament de 7-10 zile cu antibiotic se recomanda inceperea administrarii de Zir-Fos® din antepenultima zi a tratamentului. Bun, asta e partea „tehnica” a povestii, sa detaliem putin experienta:

  • in primul rand, prima bila alba o primeste gustul foarte placut de caramel. Fata de alte produse similare la care simti ca ai inceput sa mananci varul de pe pereti, Zir-Fos® nu e element de tortura, ba e chiar placut
  • efectul este rapid! Sincer, ma asteptam ca efectul sa se faca simtit dupa mai mult timp, „chinurile facerii” s-au domolit incredibil de repede! Intoarsa de la baie, dupa ce ma trecuse a zecea runda de transpiratii, am dizolvat rapid un Zir-Fos® , l-am baut si am plecat la drum, rugandu-ma la toti sfintii sa ma lase sa imi fac treburile. Sul de hartie igienica in geanta… Nu a fost cazul, pana seara nu mi-a mai bolborosit nimic
  • daca mai vreti bile albe, aruncati o privire asupra compozitiei: ingredientul activ probiotic(Bifidobacterium longum W11®), ingredientul prebiotic(Actilight®), vitaminele din grupul B (B1, B2, B6, B12)

Sincer vorbind, Zir-Fos® si-a facut foarte bine treaba! Adica exact pentru ce il cumperi si astepti de la el, aia face. Poate fi utilizat de oricine, indiferent de varsta si greutate, deci e pentru toti ai casei. Toate acestea fac din Zir-Fos® un produs care nu trebuie sa lipseasca din farmacia niciunei familii!

 

1 Comment

  1. SI EU IL AM IN CASA DAR TOT ASA NU L-AM FOLOSIT SPER NICI SA NU IL FOLOSESC

Leave a Reply