Alimentatie

10 dintre cele mai cunoscute produse de patiserie in Bacau

patiserie

Toata lumea a mancat produse de patiserie si multi dintre noi vom mai manca inca. Poate ca nu sunt cele mai sanatoase produse pe care am putea sa le mancam, insa sunt foarte bune si ne plac foarte mult, motiv pentru care nu ne vom opri sa le savuram ori de cate ori avem pofta. Nicio gogoasa infuriata care ne va pata bluza preferata nu ne va opri.

Noi, pofticiosii, stim ca sunt mai multe tipuri de aluaturi de patiserie.

 • aluat foietaj
 • aluat danez
 • aluat de patiserie

Din acestea, in combinatie cu o multime de umpluturi, creme si dulceturi, se realiza produse de patiserie delicioase. Iti vine sa te lingi pe degete de fiecare data cand termini cate un covrig polonez sau cornulete.

Dar haideti sa vedem care sunt cele mai populare produse de patiserie in Bacau. Pentru cazul in care va intrebati unde le gasiti, raspunsul este simplu. In raionul de patiserie din magazinul Selgros. Aici este cel mai la indemana. Pentru ca poti sa iti faci si restul de cumparaturi pentru casa.

Top 10 cele mai cunoscute produse de patiserie in Bacau

 1. Cozonaci
 2. Merdenele
 3. Strudel
 4. Covrigi polonezi
 5. Croissante
 6. Branzoici
 7. Rulade
 8. Melci
 9. Cornulete
 10. Saleuri

Acum ca stiti care sunt cele mai cunoscute, asteptam si parerea voastra in a determina care sunt cele mai bune produse de patiserie. Nu uitati ca le gasiti pe toate in magazinul Selgros din Bacau. Sunt proaspete de fiecare data si foarte gustoase. Asa ca nu le ratati!

Selgros Bacau

Produse alimentare si nealimentare

Str. Prelungirea Bradului Nr. 135BBacau, 720 089 , RO

Tel: 0234 209 000

Fax 0234 209 199

Leave a Reply