Copii, Evenimente

3 motive sa vii in weekend la spectacolele MiniArtShow by Ioana Ginghina

Tu cum te-ai distrat in weekend?

14678080_1173429616029660_1643501857_o

Trupa de teatru MiniArtShow by Ioana Ginghina a jucat in acest weekend primele doua spectacole din cadrul stagiunii de teatru de la CinemaPro.

Astfel, ca sambata ne-am distrat alaturi de Dorothy si prietenii ei care au plecat „Spre Vrajitorul din Oz” , iar duminica am ras si am dansat 100% romaneste alaturi de Danila Prepeleac.

Surprizele insa pentru cei mici au fost mai multe, tombola cu premii, facepainting si modelaj din baloane, iar la final sesiune foto cu actorii din spectacol, astfel ca toata lumea sa plece cu amintiri frumoase de la MiniArtShow.

În noua stagiune ne propunem atât să păstrăm stilul de teatru care ne-a consacrat, axat pe educarea emoțională și creativă a copiilor, cât și să reușim să aducem copii din medii vulnerabile la teatru, iar pentru asta am pornit o campanie de donații.

Prin campania „Vreau la teatru” MiniArtShow își propune să sprijine prin metode de educaţie non-formală prin artă dezvoltarea armonioasă a copiilor provenind din medii defavorizate, oferindu-le șansa să vină la teatru.

 

In acest weekend 30 de copii de la Fundatia Filantropica Metropolis au participat la spectacolele noastre si s-au bucurat de povestile puse in scena de MiniArtShow by Ioana Ginghina.

Toți copiii au nevoie să se dezvolte într-un mediu creativ și să poată avea acces la cultură, indiferent de mediile din care provin. Tocmai de aceea îmi doresc să le ofer șansa copiilor din zonele defavorizate ale Bucureștiului și din împrejurimi să vadă un cat mai multe spectacole.

Daca vrei sa ne ajuti sa aducem cat mai multi copii in sala de teatru ne poti ajuta cu o donatie pe galantom.ro.

In continuare te asteptam in fiecare weekend la CinemaPro sa vezi spectacolele de teatru MiniArtShow si sa ai parte de multe surprize.

Biletele se pot cumpăra de la casa de bilete Cinema Pro sau din rețeaua Eventim.

 

Programul spectacolelor MiniArtShow

Octombrie

Sâmbătă 22 octombrie, ora 10:00 – „Spre Vrăjitorul din Oz”

Duminică 23 octombrie, ora 10:00 – „Cântec pentru Tisha”

Duminica 30 octombrie, ora 11:00 – „Dănilă Prepeleac”(Surprize de Halloween)

 

Noiembrie

Sâmbătă 5 noiembrie, ora 11:00 – „Dănilă Prepeleac”

Duminică 6 noiembrie, ora 11:00 – „Spre Vrăjitorul din Oz”

Sâmbătă 26 noiembrie, ora 11:00 – „Dănilă Prepeleac”

Duminică 27 noiembrie, ora 11:00 – „Cântec pentru Tisha”

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Sunteti niste oameni fericiti voi care sunteti din Bucuresti.

Leave a Reply