Copii

Recomandare: seturile LEGO pentru copilul tau

lego

Am avut ocazia sa ii ofer copilului doua seturi LEGO foarte interesante: LEGO DOTS- Suport pentru pixuri si LEGO HARRY POTTER™ Moment Hogwarts™: Lectia de divinatie. Nu pot descrie in cuvinte entuziasmul cu care le-a asteptat!

Ai putea spune ca la aproape 12 ani copilul tau nu mai are atractie catre jucrarii. Si nu esti departe de adevar cand afirmi asta. Dar seturile LEGO sunt mai mult decat niste simple jocuri: sunt educative, interactive si atragatoare, chiar si la varste mai mari. Eu chiar stiu adulti pasionati de constructiile din piese LEGO!

LEGO DOTS- Suport pentru pixuri

Este usor de construit daca urmaresti instructiunile. A fost gata cam in jumatate de ora. Nici nu stii cand trece timpul.

Este un joc excelent, cu multiple beneficii! Am petrecut timp plăcut cu fiica mea, am exersat răbdarea, am învățat să lucrăm în echipă, urmând un plan și am obținut un obiect nu doar decorativ, ci și foarte util. Recomand setul LEGO DOTS- Suport pentru pixuri!

LEGO HARRY POTTER ™ Moment Hogwarts™: Lectia de divinatie

Daca tot este un trend acum, am zis sa incercam si noi acest set LEGO HARRY POTTER. Si asteptarile nu ne-au fost inselate!

Setul este putin mai complex decat suportul pentru pixuri si doi verisori de 12 ani l-au construit in aproximativ o ora. Rezultatul este unul care merita fiecare minut petrecut la asamblare.

Recomand cu incredere seturile LEGO! Le puteti gasi in multe magazine online, ca de exemplu elefant.ro sau eMAG. Preturile difera in functie de complexitate, dar sunt convinsa ca veti considera achizitia o investitie buna. Construiește o lume prin joacă!

#90anideLEGO #90anidejoaca #LEGO #proiecttrnd #ad

Leave a Reply