Alimentatie

3 motive sa vizitezi El Torito

Restaurantul cu specific mexican El Torito, situat in Bucuresti, strada Iancu Capitanu numarul 30, este locul unde trebuie sa mergi cand ai o foame de lup. Ba nu, stai asa, lupii sunt periculosi pentru taurasi! Reformulez: la El Torito mergi cand esti infometat si furios precum un tauras(torito) cand vede rosu in fata ochilor.

logo-el-torito

Dar sa nu crezi ca doar foamea iti este potolita aici! Nu! Vei avea parte de mult mai mult decat de o simpla masa in oras. Un festin culinar, o explozie de culoare, o muzica ce agita papilele gustative si le pregateste pentru ceea ce urmeaza, precum si o ambienta de exceptie. Cu acestea te intampina El Torito!

Cand iti doresti o evadare din cotidian o iesire in oras poate fi solutia cea mai la indemana pentru acest lucru. Nu trebuie sa cheltui o avere si nici sa mergi departe de casa. Poti gasi un refugiu pentru o ora- doua la cateva strazi de tine. Daca esti bucurestean sau au drum prin capitala, fa-ti putin timp pentru tine si viziteaza restaurantul cu specific mexican El Torito! Iata cateva dintre motivele pentru care merita sa le treci pragul:

1. Mancare sa te lingi pe degete

Toata lumea stie ca bucataria mexicana se caracterizeaza prin gusturi si culori variate, iar daca ar fi sa o descriem intr-un singur cuvant acesta ar fi foc. Pentru ca mancarea mexicana este picanta, in general. Asadar bucataria mexicana trebuie incercata, mai ales pentru senzatiile tari pe care le ofera. Guacamole, burritos, quesadillas grandes, tacos, enchiladas, salsa… Sunt doar cateva dintre delicatesele ce merita savurate.

Am o singura intrebare: ce spun papilele voastre gustative vazand preparatele de mai jos, toate din meniul El Torito? Fiti sinceri!

meniu et

2. Muzica mexicana live

Romanul stie cel mai bine ca mancare e mai gustoasa si bautura curge mai lin cand sunt insotite de o muzica buna. La El Torito atmosfera este intretinuta de solisti ce iti vor oferi un spectacol de neuitat. Artisti de serviciu: Ana Maria Petre si Fredi Camacho. Ai-ai-aaaaiiii, Mariachiiii!

sol

3. Atmosfera de neuitat

O masa in oras trebuie sa insemne mai mult decat mancare buna. O astfel de experienta trebuie sa fie placuta din toate punctele de vedere. Mancare gustoasa gasesti in multe restaurante, dar atmosfera este cea care face diferenta si te convinge sa revii.

Cum stii ca la El Torito e o atmosfera faina? Simplu: cand treci pragul si vezi oameni zambind larg, purtand sombrero si poncho si ciocnind paharele. Asa stii ca ai intrat in restaurantul potrivit si ca vei pleca de acolo cu amintiri unice.

atms

Si stiti ca puteti comanda mancarea mexicana in intervalul orar 12-23 si sa va fie livrata gratuit? Ca esti acasa sau la birou, bucura-te oriunde de bucatele delicioase! Nu a fost niciodata mai simplu.

Ce e de facut? Retine numerele de telefon 021.252.66.88 si 0728.176.059 , numerele unde poti face rezervari, comenzi sau poti cere informatii.

Daca ai trait experienta El Torito, sigur esti deja fan pe pagina de facebook a restaurantului. Daca nu ai fost inca la El Torito, nu stii ce pierzi!

Leave a Reply