Diverse

4 lucruri pe care le imbunatatesti in team building

Activitatile de team building apropie oamenii, ii fac sa traiasca experiente de neuitat, intr-un cadru perfect. O iesire in natura printr-o firma de team building insa, nu este o iesire pentru relaxare, cel putin nu in prima faza. Chiar daca in final te vei simti relaxat, pana sa ajungi la asta vei trece printr-o multime de aventuri, care iti vor pune la incercare curajul si te vor forta sa iti depasesti limitele. Iata 4 lucruri care se poti imbunatati prin team building.

1.Comunicarea

Comunicarea intre membri oricarei echipe este unul dintre aspectele cele mai importante pentru ca echipa sa functioneze optim. In munca de birou, chiar daca la inceput esti entuziasmat de tot ce se intampla, vrei sa comunici cu toata lumea in cel mai bun mod, pana la urma tot intervine rutina, iar de multe ori aceasta rutina este de vina pentru comunicarea deficitara intre angajati. In team building vei avea de facut lucruri complet noi si diferite de cele de la birou impreuna cu colegii, iar asta va imbunatati comunicarea dintre voi.

2.Lucrul in echipa

Chiar daca nu realizam de multe ori asta, atunci cand suntem la birou suntem parte a unei echipe, care, cu cat este mai bine inchegata, cu atat va produce rezultate mai bune. Deci, prin team building este stimulat la maxim lucrul in echipa. Prin probele la care participam, vom ajunge sa intelegem mult mai bine stilul de lucru al celorlalti membri, pentru ca fiecare va avea rolul lui in completarea probelor cu succes.

3.Increderea

Increderea nu se castiga asa de usor, insa avem noroc ca putem merge in team building. Aici trecem prin tot felul de lucruri alaturi de celialti colegi, astfel ca avem sansa sa le castigam increderea mai usor decat in alte conditii. In team building trecem in cateva ore prin activitati intense care necesita acordarea increderii din partea celorlalti.

4.Creativitatea

Oricat de creativi am fi la birou, intervine rutina. Avem nevoie de ceva nou , de o iesire la aer, unde sa ne exprimam creativitatea si in alte moduri. Activitatile de team building ne permit sa facem chiar asta.

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Nu am participat la o asemenea activitate, mi-ar placea sa particip.

Leave a Reply