Diverse

O tutungerie si vape shop: primul pas catre renuntarea la fumat

tutungerie si vape shop

O tutungerie si vape shop reprezinta primul pas catre renuntarea la fumat, mai ales in cazul persoanelor a caror adictie de nicotina este una foarte puternica. Stim prea bine ca orice viciu este puternic si oricat de mult se doreste renuntarea la el, drumul nu este deloc usor. O campanie precum Black Friday la fumezi.com este o buna oportunitate sa iti faci curaj!

Tigarile electronice – o alternativa la tigarile clasice

Dintre persoanele care isi doresc sa renunte la fumat, cele mai multe afirma ca au incercat sa faca cel putin o data acest lucru, dar nu au reusit. Dependenta de nicotina este deseori prea puternica si saboteaza orice incercare.

Incercarea de renuntare la tutun este similara unei diete de slabire drastice: nu ii poti pretinde organismului sa se adapteze rapid si fara probleme la o substanta cu care era obisnuit. Intotdeauna un proces bazat pe rabdare si cu respectarea unor pasi marunti, dar siguri va avea sorti de izbanda. De aceea, o tigara electronica va putea fi de real folos in proces, facand tranzitia mai usor de suportat.

Ce beneficii are o tigara electronica in comparatie cu o tigara clasica?

Desi unele persoane ar putea considera ca e impropriu sa spui ca o tigara electronica are beneficii, exista totusi o serie de plusuri comparativ cu tigara clasica:

 • cantitatea de nicotina din tigarile electronice este mai mica, ceea ce permite reducerea ei din rutina zilnica a persoanelor fumatoare. De aici si premisa ca o tigara electronica va ajuta persoana sa reduca mai intai nicotina, in vederea renuntarii ulterioare. La o tutungerie si vape shop cu o oferta generoasa poti gasi chiar unele tipuri de tigari electronice care permit inhalarea de vapori fara nicotina, oferind doar senzatia de fumat.
 • tigarile electronice nu emana fum, pentru ca nu implica ardere, ca in cazul unei tigari obisnuite. Principalul pericol in cazul fumatului il reprezinta fumul pe care persoana il inhaleaza, ori in cazul tigarilor electronice acest lucru nu se intampla. Mai mult, nici persoanele din apropierea fumatorului nu mai sunt afectate de asa-numitul fumat pasiv.
 • cantitatea de substante chimice este net inferioara la tigarile electronice. Acest lucru depinde si de concentratia produsului, dar si de aromele care ar putea contribui la cresterea cantitatii de substante toxice.
Ce produse poti gasi intr-o tutungerie si vape shop?

tutungerie si vape shop

Am fost surprinsa sa descopar ca o tutungerie si vape shop are mult mai multe produse in oferta decat tigarile electronice. Care ar fi acestea?

 • kituri de tigari electronice
 • Atomizoare
 • Moduri
 • Diverse accesorii pentru tigarile electronice
 • Narghilea clasica sau electronica
 • Tutun
 • Trabucuri

Daca te-ai decis sa faci primul pas pe drumul catre o viata fara fumat, poti incepe folosind aceasta alternativa: tigarile electronice. Poti profita de reduceri la tigari electronice, lichide, consumabile, dispozitive daca accesezi campania Black Friday la fumezi.com in perioada 11-16 noiembrie.

Pe aceeasi tema: Citeste aici

 


						
						

1 Comment

 1. Marioara Gurgu

  Super informații, mulțumim.

Leave a Reply