Diverse

5 accesorii Xbox care se pot dovedi utile

In prima faza, o consola Xbox, cateva jocuri si o bautura racoritoare sunt ingredientele perfecte pentru un gaming reusit. In timp insa, poate interveni monotonia daca nu faci mici schimbari care pot fi de fapt de mare efect. Exista diverse accesorii Xbox care iti pot condimenta viata de gamer. De la un simplu stand de incarcare pentru controller pana la carcasa multifunctionala cu ventilator de racire, toate se pot dovedi utile la un moment dat. Sa vedem ce optiuni avem!

Tastatura chatpad wireless

Dupa cum se observa si in imagine, tastatura se ataseaza in partea din spate a controllerului wireless de Xbox, rezultand un mix excelent intre un control optim in jocuri si trimiterea de mesaje pe chat. O optiune ideala pentru jocurile online.

Telecomanda wireless cu infrarosu

Aceasta telecomanda este destinata functiilor multimedia ale consolei, putand opera pana la o distanta de 10 metri fata de consola.

Carcasa multifunctionala

Carcasa multifunctionala este unul dintre cel mai utile accesorii Xbox. Rolul carcasei este de a raci consola atunci cand temperatura ei incepe sa creasca datorita folosirii intense si indelungate. Insa are si alte avantaje, cum ar fi spatiu extins pentru stocare prin adaugarea unui HDD sau SSD suplimentar.

Cooler fan

Consolele Xbox se pot supraincalzi, chiar daca ele sunt dispozitive compacte facute special pentru jocuri. Exista mai multi factori, ca de exemplu temperatura ambianta, folosirea intensa si indelungata si asa mai departe. Cu un cooler fan pentru Xbox, consola ta nu se va mai incalzi excesiv. Ventilatorul este capabil de pornire automata atunci cand este detectata o temperatura mai mare in consola. Racirea corespunzatoare este asigurata de viteza mare a ventilatoarelor.

Controller Dobe pentru Xbox

Te-ai saturat de controllerul obisnuit de Xbox si vrei o schimbare? Cumpara un controller Dobe cu cablu de 1,5 metri din magazinul Magline, acum disponibil la pret bun! Controllerul are patru indicatoare cu LED pentru afisarea starii lui de conectare.

Leave a Reply