Diverse

5 lucruri pe care nu le știai despre horoscopul săptămânal

Horoscopul nu mai este astăzi o noutate pentru nimeni.

Fie că citești zilnic sau săptămânal ce mai fac zodiile tale preferate, fie că dai, din întâmplare, peste astfel de articole în momentele în care navighezi pe internet, horoscopul este la tot pasul.

 

Iar acest lucru este, din păcate, o problemă!

De ce?

Să luăm cazul horoscopului de săptămâna viitoare. Cel pe care îl citești o dată la 7 zile, din diferite surse. Dacă nu ai un website specializat în astrologie și domenii conexe acesteia, ai șansa să dai peste un horoscop săptămânal scris de mântuială.

Cum recunoști, însă, un horoscop săptămânal de calitate în mediul online?

 

Ce este horoscopul săptămânal și cum este el diferit de alte tipuri de horoscop?

După cum îi spune și numele, horoscopul săptămânal este evoluția mișcărilor corpurilor cerești pentru o perioadă de 7 zile calendaristice. De obicei, horoscopul săptămânii urmărește să prevadă potențialul de mișcare al fiecărei corp ceresc care poate influența un nativ al unei zodii.

Mai simplu: horoscopul săptămânal este modul în care sunt influențate zodiile de mișcările astrelor.

Diferența de alte tipuri de horoscop, precum cel zilnic sau cel anual, este dată în primul rând de perioada de analiză, precum și de evenimentele astrale care se pot întâmpla într-o astfel de perioadă.

 

Ce nu știai despre horoscopul săptămânal scris pe Internet?

Cu siguranță multe, mai ales dacă nu te interesează în mod direct astrologia, ci doar rezultatul acesteia, adică horoscopul.

Ce trebuie să știi, însă, este faptul că pe Internet poți cădea în capcane care te deturnează de la consultarea unui horoscop al săptămânii profesionist. Iată ce nu știai despre horoscopul săptămânal:

 1. Dacă site-ul pe care găsești horoscopul pare să fie genul de site „cu de toate”, adică cu mondenități, politică, modă, sport, bancuri, atunci șansele ca horoscopul săptămânal prezent pe site să fie de calitate scad drastic.
 2. Horoscopul săptămânii este scris de un astrolog profesionist! Nu oricine poate să scrie un horoscop, și în orice caz acesta nu se scrie din minte. El trebuie să fie rezultatul unui studiu amănunțit al astrelor și necesită experiența unui astrolog profesionist
 3. Modul în care este scris trebuie să se supună unui anumit limbaj. Probabil ești obișnuit, mai ales dacă citești des un astfel de horoscop al săptămânii, să întâlnești o anumită formă de exprimare. Ei bine, dacă acest lucru nu se respectă, înseamnă că nu citești horoscopul care trebuie
 4. Aduce argumente astrologice. Un horoscop serios scris de un astrolog profesionist va insera, întotdeauna, printre previziunile astrelor, și detalii despre stadiul acestora (precum casa Soarelui, Mercur retrograd etc.). Dacă nu le găsești, e foarte posibil să nu citești un horoscop calitativ
 5. Horoscopul este pe un site cu domenii conexe astrologiei. Dacă întâlnești pe un astfel de site domenii precum spiritualitatea, medicina alternativă, astronomia, sfaturi de nutriție și sănătate, atunci ești pe drumul cel bun

Iată doar 5 lucruri pe care nu le știai despre horoscopul săptămânii pe care îți place atât de mult să îl citești. Cu siguranță vei descoperi și altele, mai ales dacă citești Zenivers.ro, o revistă online scrisă după chipul și asemănarea celor enumerate mai sus, unde horoscopul este scris de un astrolog profesionist.

Dacă vrei să vezi detalii importante despre zodia ta pentru săptămâna viitoare, aruncă un ochi pe Zenivers.ro!

3 Comments

 1. ghelbere elena

  Nu cred si nu urmaresc horoscopul nici zilnic, nici saptamanal.

 2. Valeria Chertes

  Nu prea mi s-a potrivit horoscol niciodata.

Leave a Reply