Diverse

5 motive pentru care merita sa daruiesti aranjamente din flori de sapun

Ma bucur sa constat ca in ultima vreme tot mai multa lume opteaza pentru cadourile handmade. Frumusetea unui asemenea dar este ca se simte ca este lucrat cu mana, dar mai ales, cu sufletul. Iar cel care primeste se simte special, mai ales daca acel cadou este si personalizat.

Desi florile naturale nu isi vor pierde niciodata farmecul, tot mai multi oameni isi doresc sa poata pastra cat mai mult timp aranjamentele pe care le primesc in dar. Iar acest lucru devine imposibil in cazul celor din flori naturale. Ce alte optiuni exista? Din fericire, creatorii handmade si-au imbogatit portofoliul cu aranjamente tot mai inedite: flori din sapun, trandafiri criogenati, flori din hartie creponata floristica, flori dulci si lista poate continua. Un astfel de creator am descoperit pe pagina Cadouri by Mada, pagina care m-a inspirat sa scriu aceste randuri.

Astazi vreau sa va vorbesc despre aranjamente din flori de sapun. Iar alegerea mea nu este deloc intamplatoare, ci am ales sa aduc in atentia voastra acest tip de cadou care nu doar ca va fi apreciat, dar va incanta destinatarul pentru mult timp.

Iata asadar 5 motive pentru care merita sa daruiesti un aranjament din flori de sapun:

1. Sunt un cadou 2 in 1

Atunci cand vrei sa surprinzi o doamna sau o domnisoara, ai nevoie de un cadou si de un buchet de flori. Dar daca ai darui un cadou 2 in 1, cum ar fi un cos sau o minunata cutie cu flori din sapun? Scapi de griji, comanzi dintr-un singur loc si gata surpriza!

2. Sunt rezistente in timp

Orice buchet de flori smulge un zambet celei care il primeste. E o bucurie care insa nu dureaza pentru multa vreme, caci unele flori, pe cat sunt de frumoase, pe atat de delicate sunt. Dar atunci cand primesti un aranjament cu flori de sapun te poti bucura pentru un timp mult mai indelungat decat de florile naturale. Iar daca respecti cateva reguli simple – ferite de caldura si de socuri mecanice puternice- atunci chiar poti spune ca va fi un cadou pentru multe zile parfumate.

3. Sunt foarte aspectuoase

O lume colorata ti se deschide in fata ochilor cand pasesti in lumea creatorilor de flori din sapun. Senzatia pe care o ai cand vezi atatea culori si forme minunate este una de maxima bucurie. Cam cum se simte un copil in fata vitrinei cu acadele. Avem si noi adultii bucuriile noastre, iar un asemenea aranjament intra in aceasta categorie. In plus, daca sunt lucrate cu atentie, de maini dibace si pasionate, atunci rezultatul poate fi realmente spectaculos si foarte autentic. Te vei uita de doua ori la el ca sa te asiguri ca nu sunt flori naturale.

4. Sunt personalizabile

Aici intervine frumusetea si acel “ceva” pe care un cadou de serie, din magazine, nu il va avea niciodata: personalizarea in functie de destinatar si de preferintele acestuia.
Cum se poate personaliza un aranjament din flori de sapun? Prin culorile alese, simple sau in combinatia preferata, prin marime sau numar de flori, prin modelul cutiei/ cosului in care sunt asezate florile, printr-un mesaj care se poate atasa buchetului.

5. Au preturi decente

Ajungem la un aspect deloc de neglijat cand vine vorba despre orice achizitie: pretul. Sunt multe lucruri frumoase pe care ne-am dori sa le oferim, dar pe care poate nu ni le permite bugetul. In cazul unui aranjament din flori de sapun avem dublu avantaj: preturile sunt mult mai avantajoase comparativ cu cele ale florilor naturale, iar prin simplul fapt ca un asemenea aranjament este un cadou 2 in 1, este prietenos cu bugetul, ajutandu-ne sa economisim.

Daca va intrebati de unde puteti achizitiona un asemenea aranjament cu trandafiri din sapun, va recomand sa aruncati o privire pe pagina Cadouri by Mada. Sunt absolut convinsa ca veti fi la fel de uimite ca si mine! Minunatii colorate, in diverse forme, culori si marimi, preturi mai mult decat accesibile si mult, dar mult simt estetic. Se simte pasiunea cu care este lucrat fiecare aranjament.

Voua va plac? Le-ati darui celor dragi sau v-ar placea sa primiti flori din sapun?

2 Comments

  1. Valeria Chertes

    Sunt minunate aceste cadouri ,mi-ar place și să primesc și să dăruiesc așa ceva.

Leave a Reply